Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PAULA.......

To czego dowiedziałam się o nim na weekendzie moajowym... pomóżcie :(

Polecane posty

Gość PAULA.......

2 mies jestesmy razem, to był nasz pierwszy wspólny wyjazd z jego znajomymi. Wiedziałam, że miał tam jakieś doświadczenie z kobietami no ale nie wiedziałam, że to aż tak... Zaczęło się od tego, że jeden jego kolega nie zdał kolokwium i narzekał że się uczył a jego kumpela: jak ty się uczyłeś to hiszpan (mój chłopak) spał tylko z 5 kobietami.. a ten kumpel ale że jak, naraz? i wszyscy hahaha Słuchałam dalej a oni .żartowali z trójkątów i z niego i śmiali się tam wszyscy a on się robił blady, czerwony aż w końcu wyszed no i poszłam za nim. Powiedział mi, że kiedyś zdarzyło mu się... on i 2 dziewczyny, że często uwodził dziewczyny na wakacjach a że z nimi zawsze jeździł to wiedzieli i mniej więcej spał z 30 kobietami... w tym dwa razy zrobił to za kasę z jakąś starszą panią:o:/ ma 25 lat. A ja? miałam 1 faceta, wogóle jakoś mnie on obrzydza teraz a z 2 strony... to przeszłość wtedy mnie nie znał. Co robić?:(

Gość I'm not lucky
Kolejny dowód na to, że mężczyźni to bezczelne chamy. Pewnie chłopak będzie chciał dalej eksperymentować. Po za tym poszedł na układ seks za kasę fuj obrzydza mnie takie coś.

Gość I'm not lucky
Chyba fascynatem cipek w dużej ilości...

Gość PAULA.......
on jest barmanem z zawodu.... ale mi ciężko :(

Gość PAULA.......
Z zawodu jest stolarzem. Kurcze brzydzi mnie ze 57 letnia kobieta która mogła by być jego mama za 100 zł penetrowała go wibratorem a on lizał jej stopy ;/

lipa, wiesz nikt nie lubi duzych przebiegow, ja bym odpulil taka szmate ktora to tyle hujow w dupie miala ze nie da sie policzyc na palcach a do tego zeszmacila sie za kase... to ze kiedys tak postepowal nie znaczy ze juz nie bedzie wszak taki ma juz charakter

Gość PAULA.......
ale co mnie zdziwiło... że jesteśmy 2 mies razem i nic między nami nie było nawet nie poruszył nigdy tego tematu. Powiedział, że to dlatego że się zakochał i chce z tym skończyć, że hcciał mi powiedzieć, nie wiedział jak... i takie tam ;( dziewczyny co byście zrobiły na moim miejscu?

Gość PAULA.......
PAULA....... Z zawodu jest stolarzem. Kurcze brzydzi mnie ze 57 letnia kobieta która mogła by być jego mama za 100 zł penetrowała go wibratorem a on lizał jej stopy ;/ kurwa zajebisty podszyw :o

Gość I'm not lucky
Powiem tyle, tego kwiatu to pół światu.

Gość pua
No ok. Ale co takiego zlego zrobil? Skrzywdzil kogos? Ukradl cos? Ma powodzenie i tyle, powinnas sie z tego cieszyc, ze zwrocil na ciebie uwage, znaczy, ze cos w tobie jest.

Gość zygmund
obleśny men z niego widac

No niby każdemu należy się druga szansa, jesteście razem 2 miesiące wieć ciężko by Ci od razu wywalał wszystko, całą przeszłość. I patrz przyznał się do spania za pieniądze, a mógł to przemilczeć. I piszę to nie dlatego, że to facet wiec może, a kobieta w jego przypadku była by skreślona. Ma już 25 lat, poszedł po rozum do głowy i wie czego oczekuje. Jego znajomi kulturą i rozumem nie grzeszą za to.

Gość pua
Bez przesady, to ze kogos dobrze przelecial i sie moze pozakochiwaly to zadne skrzywdzenie.

Gość paulineczka Kowalik
To,że miał tyle partnerek oznacza,że albo nie szanuje kobiet i zalicza ile wlezie albo ma ogromne potrzeby seksualne - nie ważne jaka byle dziurę miała W obu wypadkach nie chciałabym chłopaka. tylu ich jest że tego bym sobie darowała. Teraz liczy się jakość nie ilość

on twierdzi, że same pchały mu się do łóżka... że on to tylko facet po co miał odmawiać. a ta babka dała mu 3tys za 1 raz aele miał moralniaka, przełamał się na drugi i skończył z tym w sumie to powiedział mi wszystko....

No to już zalezy jak sama się z tym czujesz, jeśli uważasz go za wyjątkowego mężczyznę który po prostu głupot narobił to spróbuj dać szansę. Jak strasznie Ci to wadzi to nie ciągnij tego.

sama nie wiem... trochę mnie od niego "odrzuciło".... ale jeszcze rozwiązuję zagadkę dlaczego on się do mnie nie dobierał? wogóle nic a nic... romantyczne wieczory, kolacje przy świecach, skok na bungee... wszystko tylko nie seks...

Gość kmnkmmmm
''paulineczka Kowalik To,że miał tyle partnerek oznacza,że albo nie szanuje kobiet i zalicza ile wlezie albo ma ogromne potrzeby seksualne - nie ważne jaka byle dziurę miała W obu wypadkach nie chciałabym chłopaka. tylu ich jest że tego bym sobie darowała. Teraz liczy się jakość nie ilość'' POPIERAM W 100% facet nie nadaje sie do stalego zwiazku

Gość kmnkmmmm
''on twierdzi, że same pchały mu się do łóżka... że on to tylko facet po co miał odmawiać'' :D i tak bedzie zawsze...

Gość kmnkmmmm
do Ciebie sie jeszcze nie dobieral ''bo obracal w tym czasie 5'':o

Gość echechech
mnie zastanawia postawa jego znajomych... ta koleżanka która zaczela ten temat chyba ma na niego chrapkę .... albo cie nie polubili znajomi zwykle nie wyciągają tego typu rzeczy przy nowych dziewczynach kumpli chyba ze chca sie ich pozbyc

Gość echechech
mój były też miał spory przebieg choć nie aż taki i bylismy razem 4 lata... ale w sumie jest były i to chyba swiadczy o fakcie ze jednak nie warto...

Gość Zuzanna Amelia & 4
Proponowalabym to wszystko... miedzy bajki wlozyc.

Gość echechech
Paula skoro się nie dobierał, to może faktyczni cos go ruszyło... tylko wiesz w relacjach z taką osobą trzeba być baardzo ostrożnym... w sumie mnie też odrzucałaby męska dziwka

Gość sasssssssssssssssssss
ja bym nie mogła z takim być!

Gość Hehehehehhheee
Oj swietoszka sie znalazla....z jednym chlopakiem spalas, oj, dobra dziewczynka.

Gość czlowieku powyzej naucz sie
znaczenia slow zanim je zaczniesz uzywac:o odezwal sie pewnie dziwkarz urazony;)