Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uyuuyugjjjfjdkk

Idealny facet na portalu randkowym - Czy to możliwe ??

Polecane posty

Gość uyuuyugjjjfjdkk

Poznałam takiego... wykształcony , wolny , wygląd? Ideal..zresztą zarabial kiedys ''twarzą'' , super sie rozmawia ( juz kilka tygodni) ... martwi mnie to ,ze na pytanie Kogo szukasz? odpowiada : na poczatek kolezanki,przyjaciolki ,mozliwe ze kogos na stałe... Skasowal nawet dla mnie konto ,mamy sie spotkac...boje sie :( nie chce rozczarowania

Może dla Ciebie on jest idealny, a dla wielu innych kobiet nie... "martwi mnie to ,ze na pytanie Kogo szukasz? odpowiada : na poczatek kolezanki,przyjaciolki ,mozliwe ze kogos na stałe..." Martwi Cię bo myśli logicznie i chce się najpierw zaprzyjaźnić a nie pieprzy o wielkiej miłości na całe życie?

Gość ta yedna mondra !!
Poproś go o rozmowe na kamerce. Z doświadczenia wiem ,ze jesli facet jest ZBYT FAJNY niestety sciemnia i szuka kolezanek do seksu. Inne kobiety takich uczą ze wszystko im sie nalezy. Zazwyczaj takie profile to fejki ,jedna dwie fotki ukradzione z jakiegos forum albo agencji modelingowej. Na pytanie o rozmow na skype ,albo pokazanie zwyczajnych zdjec koncza znajomosc. Uwazaj :)

Gość buhahha hhahhaha
Kazdy sie opisuje jako przystojniak , idziesz na randke i co widzisz? Koński ryj i brzuch piwny :O Na portalach randkowych mają szanse przeciętni ludzie ktorzy mają twardą dupe i nie wybrzydzają.

Gość uyuuyugjjjfjdkk
Jest cudny udzielał swej twarzy w reklamie wyrobów mącznych firmy Siupex i ogólnie sie jaram nim bo na nk ma 500+ znajomych ale czad!!

Gość uyuuyugjjjfjdkk
Dodam też że jest też mega odważny i ma na nk zdjęcia z wyprawy na Długosiodło gdzie polował z kumplami na pasikoniki

ja spotkalam sie keidys z 2 facetami zportalu i byli łADNIEJSI NIZ NA ZDJECIACH :) na zdjeciach przecietniacy, w realu całkiem całkiem, do schrupania :D

Gość to troche dziwne bo ja
spotykam samych oszołomów :O 1. oszust ,przerobil fotki komputerowo ,wygladal zupelnie inaczej, podobny ale inny. 178 cm wzrostu ,przyszedł facecik 165 ( wiem bo mam 167 a byl nizszy ode mnie) , nic nie mowil ,glupio sie usmiechal ,na koniec chcial buzi na pozegnanie, nękal mnie przed miesiac zeby sie spotkac 2. wielki jak byk facet z brzuszyskiem , mowil o sobie dobrze zbudowany :D na zdjeciu wygladal jakos lepiej , dwie godziny opowiadal o sobie, nieudanych randkach i pobycie w USA i swojej ex dziewczynie Japonce 3. wystawil mnie 4. fajny z wygladu ale nudny, maminsynek , zniewieścialy ,planowal nasza przyszlosc na 3 spotkaniu 5. z tym przyjaznie sie nadal, dobry kumpel 6. nie bylam w jego typie, podobno wyslalam nie swoje zdjecia :D 7. chcial tylko mnie zaliczyc 8. dwukrotny rozwodnik , biedny misiaczek żenua koniec z randkami , czas sie zając studiami :O:D

Gość endyy
mam takiego kolesia który pomaga nam postawić dom. znaczy się różne spr urzędowe.. brunet, ciemne oczy i okulary:) nie podobają mi się mężczyźni w oksach ale ten jest wyjątkiem. oczywiście tylko i wyłącznie mi się podoba :P

"ja spotkalam sie keidys z 2 facetami zportalu i byli łADNIEJSI NIZ NA ZDJECIACH na zdjeciach przecietniacy, w realu całkiem całkiem, do schrupani" i dlaczego nie jesteś do dziś razem ? o co poszło ?

Gość dziewczyna Numer 1
Poznałam kiedyś na necie takiego jednego... Na zdjęciu całkiem ciekawy ale gdy przyszedł na spotkanie aż nie wierzyłam w to co widze ;/ Wielki i masywny chłop, zaropiałe oczy a do tego miał stomie... ble

Gość 001100022100
dziewczyna Numer 1- nieładnie tak naśmiewac sie z czyjejs choroby pindo

z tym jednym nie wiem czemu nic nei wyszlo z drugim choc byl przystojny rozmoiwa sie nei kleila

Gość fikuuuuu mikuuuuuuuuu
szukam idealnego a sama jestem gówno warta :classic_cool:

Gość 001100022100
siedze na koniu

Gość 001100022100
lize stomie

"z tym jednym nie wiem czemu nic nei wyszlo" a dałaś chociaż mu szansy czy sam się wycofał ?

Gość uyuuyugjjjfjdkk
Dlaczego psujecie mi topik ? Kto mi doradzi ,mam sie z nim spotkac czy nie ?

Odpuść sobie, żal faceta dla kobiety która sama nie umie się zdecydować i pyta anonimowych ludzi czy się spotkać czy nie (bo co traci w razie spotkania? NIC).

uyuuyugjjjfjdkk - jak sie boisz to nie iść bo zostaniesz padaczkę jeszcze

spotkaj sie i sama sie przekonaj, nikt ci nie wywrozy co to za facet, fajny czy klamca

najmadrzejszy na swiecie - Ty zawsze jesteś najmądrzejszy ?