Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko koleżanka

"tylko kolega" robi do mnie podchody

Polecane posty

Gość tylko koleżanka

Witam, mam problem bo mój znajomy, z którym znamy się już kilka lat najwyraźniej coś do mnie poczuł. Widzę jego zachowanie, widze jak na mnie patrzy, chce ze mną przebywać, no ewidentnie coś ode mnie oczekuje, ale jest w tym bardzo ostrożny i nie jest jakiś nachalny. Czuje, że z jego strony to może trwać już od dość dawna bo kilkakrotnie bardzo dziwnie się zachowywał, gdy byłam w towarzystwie innych. On jest dla mnie tylko kolegą. Lubię go, ale on to przykład dobrego, spokojnego chłopca o złotym sercu, a ja no cóż świętą nie jestem. Nie wiem co z tym zrobić. Z jednej strony nie chcę robić mu rzadnych nadziei, ale zerwania kontaktu też bym nie chciała. Miałyście podobnie? Jak to rozegrałyście?

Gość tylko koleżanka
Napisałam do niego esa co poczuł do mnie a on mi odpisał ''Siemanko, nic do ciebie nie poczułem tylko od ciebie. Widziałem ze po nodze spływa ci brązowa ciecz i dlatego robiłem podchody zeby ci to pokazac bo nie czułaś. Sorki że narobiłem Ci nadzieji że mam chęć na takiego morsa jak ty'' Sama juz nie wiem co mam o tym sądzic

Gość tylko koleżanka
Ciekawa odpowiedż podszywa :-) Ale ja na prawdę chciała bym się poradzić jak się w stosunku do niego zachowywać.

Gość tylko koleżanka
Dalej to już tylko żniwa bedo

Gość dsfsfwgfqf
Wypnij tyłek i pokaż mu co i gdzie ma wsadzić , koniec tematu

Gość odetnij sie i nie rob mu nadzi
eji, zachowaj sie tak jak Ty bys chciala zeby zachowal sie wobec Ciebie, nie graj uczuciami bliskiej osoby:o