Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halasuaamante

Czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość halasuaamante

Jestem młoda , mam 19 lat i nie mam zbyt dużego doświadczenia w tych sprawach dlatego postanowiłam założyć ten wątek. Około miesiąc temu miałam stosunek z chłopakiem , nie zabezpieczaliśmy się ponieważ chcielibyśmy mieć dziecko. Od dwóch dni czuję się nieco dziwnie. Mdli mnie , ale nie wymiotowałam , boli mnie brzuch , kręci mi się w głowie i prawie w ogóle nie chcę mi się jeść. Często odczuwam ból piersi , jednak czy to nie za wcześnie na jakiekolwiek objawy? Dzisiaj powinnam dostać miesiączkę , ale jej nie dostałam. Czy to możliwe , że jestem w ciąży?

Gość RYBABEZOŚĆI
jak masz regularne cykle to całkiem możliwe.Ale często jest tez tak ,że kobiety chcące mieć dziecko -wmawiają sobie pewne reakcję takie jak np mdłości . poczekaj na @ a jak cie męczy to zrób test.

Gość junn
test zrób to po pierwsze. a po drugie seks był miesiąc temu czyli przed okresem? Czemu po miesiącu ma być zbyt wcześnie na objawy?

Gość no słoneczko
Myślę, że tak, ale zrób test, nikt z nas nie ma usg w klawiaturze

Gość czarna_blondi
witam was, mam 22 lata i rozstalam sie z chlopakiem koncem lutego br. ostatnio sie nie dogadywalismy i wogole i cos peklo... przez ponad 1 miesiac nie utrzymywalismy prawie wogole kontaktu... lecz ktoregos dnai zaproponowalam mu spotkanie. Przyjechal do mnie, spedzilismy swietnie popoludnie, dlugi spacer, pozniej jakies wino itp :) zaczelismy sie kochac i wystrysk nastapil w srodku. Myslalam ze jestem w ciazy, lecz okazalo sie ze nie. Spotykalismy sie dalej i i bylo zawsze fajnie kino itp. Lecz jak widzielismy sie ostatnio to znowu sie kochalismy i doszlo do tego. Teraz okres spoznia mi sie 4 tyg... robilam test i wyszedl pozytywnie(dzidiuś)... czy aby na 100% jestem juz w ciazy? zawsze mialam regulane okresy...