Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blackcherry

mojego chlopaka mama ciagle mowi mi o jego bylej...

Polecane posty

byl z nia 4 lata, nie są ze sobą już jakieś dwa, bo ona go zdradzila, ja jestem z nim ponad rok. nienawidze do niego jezdzic, bo jego mama ciągle myli moje imie, mowi do mnie "Aniusiu" - tak miała na imię ona, a ja do cholery jestem Magda. Ciągle słysze "Ania to, Ania tamto.. " albo uszczypliwe "eeee, jeszcze nie nauczyłaś się, że u nas w domu robi sie tak i tak" (w sensie Ania to wiedziała, tak swietnie tu pasowala i w ogole byla naj) albo wszystkim przedstawia mnie jako NOWĄ dziewczynę ich syna, ma tą dziewczynę w telefonie zapisaną "Anusia Mateusza" a mnie "Magda" . Ona byla zupelnie innym typem niz ja, grala w pilke nozna w ogole jako jedyna kobieta w druzynie, wiec jego mama robi mi uwagi w stylu "zwiaz wlosy, ubierz adidasy, idzicie sobie w cos pograc, pobiegac" . Ostatnio powiedziala mi, ze obetnie mi wlosy jak jeszcze raz przyjade do nich taka wyprostowana, wypachniona, byli przy tym moi znajomi, wiec staralam sie to zalagodzic, obrocic w zart, ale ona wcale nie przestala.. powiedziala, ze poprzypilowuje mi obcasy. Wszyscy pozniej byli w ciezkim szoku, mowili mi, zebym na nia uwazala, dziwili sie, ze z nikad tak na mnie naskoczyla.. Mam juz tego serdecznie dosc powiedzcie mi prosze co powinnam zrobic, a moze uwazacie, ze przesadzam.. ? denerwuje mnie, ze moj chlopak jest tak cieply, nie potrafi wywalczyc dla mnie nalezytego mi miejsca tylko ciagle jest temat tej larwy, poprosilam go, zeby pogadal z mama, zeby zapytal czy wolala jak on byl z nia, a on do niej poszedl i powiedzial "magda sie mnie czepia, ze mowisz do niej "anka", mozesz wreszcie przestac?" ... mysle nad zakonczeniem tego zwiazku...

ten koles to jakas pizda..jak on reaguje na jej odzywki? ale wyglada mi to na maminsynka, mamusia decydowala, decyduje i bedzie decydowac...olej go. Na swiecie jest duzo dobrych, porzadnych facetow...ktorzy oprocz dobroci jeszcze jaja maja.

Gość no i slusznie myslisz
chlopak chyba nie jest gotowy na nowy zwiazek.Nie zdaje sobie sprawy jak bardzo jego Mama ciebie rani.Poza tym ,chcesz byc stale porownywana z inna? Jego Mame nalezy odrobine zrozumiec -4 lata zdazyla sie przyzwyczaic do poprzedniej dziewczyny,co z koleii nie tlumaczy jej braku taktu wobec ciebie.

Głupia sytuacja...widać że ona po prostu za bardzo się przywiazala do tamtej. Ale zevy cię nazywać jej imieniem? To już przesada! Interwencja chłopaka też śmieszna. Co on mały chłopiec jest? Może pogadaj z nim jeszcze raz. Jak nic nie da to oboje mają coś z głową

o masakra widac ze "ania" wywarla na niej wrazenie nie do zapomnienia..., moze sie nastawiala ze bedzie slub itd.a tu nici, i mamuska walczy- czasem tak jest ze maja nie rowno pod sufitem i probuja swatac synalka z kims kto mamusi sie podoba. ona pewnie specjalnie chce sie zniechecic zebys odeszla sama,moim zdaniem baba jest po prostu chamska - a moze nie chodz do niej w ogole- da sie tak ? , musisz to ukrócic, - odezwij sie do niej i powiedz inne imie niz ona ma, jak zwroci ci uwage to powiedz " a ja mam na imie Magda nie Ania" a twoj facet tez mogl z nia troche inaczej pogadac niz tak jak to zrobil ....

Gość sayo
a do mnie babcia mówi imieniem mojej mamy :)