Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vinga tark

DLACZEGO LUDZIE SA TACY BEZCZELNI I CHCA WYKORZYSTAC NA KAZDM KROKU??/

Polecane posty

zastanawiam sie o co chodzi...ostatnio na kazdym kroku ktos cos ode mnie sepi, czegos chce, a to przyslugi, a to kasy,a to zagaduje..przykladowo w ciagu ostatnich trzec h dni zaczepilo mnie 10 natretow....to cos za duzo jak na norme:/ co to moze byc?????nie chodze w habicie na matke terese nie wygladam:/

Gość sayo
proszę jestem samotną matką nie mam na bułki dla dzieci, wezmę wszystko stare ubrania, ubranka dla dzieci, mleko w proszku, mogę po to przyjechać, przelej mi na konto cokolwiek, podam na priva! :P 🖐️

buahaaha no i o to wlasnie kaman, tylko dlaczego MNIE wciaz to spotyka???cholera nie ejstem krezusem, sama nie mam a reki do nikogo nie wyciagam:/a do mnei ktos co chwila mam kuzwa dosc!!!!

no i znowu ....dzisiaj zaczepila mnie mloda dziewczyna w sklepie,przy kasie z dzieckiem zebym jej dolozyla 2 zlote bo jej nie starcza:(paranoja!!!

Gość Jakiś taki nick dziwny mam :/
kazdy orze tak jak może :P

Gość synek 22 lataaaaaaa
a ile masz lat skarbie ? ;) Też tak wiele razy miałem.

25 niecale.ostatnio jakas starsza babka podbila do mnie na przystanku czy nie mam papierosa, dalam jej i ona mi wtedy zasunela wyklad w guscie ze taka siksa jestem a pale.ja wielkie oczy, jaka siksa?!?!nie chcuala mi wierzyc musialam jej dowod pokazywac ze mam 25:D:D:D:d

Gość chcę dzisiaj ładną pogodę.
kochana, to jest tak, że takie masz już przeznaczenie. To nie jest zbieg okoliczności, masz takie fatum. Mnie np. ludzie opier****ją cały czas za byle co. Innym np. się powodzi i nagle los ich doświadcza. Taka nasz karma :( Może w poprzednim życiu miałaś full pieniędzy i nie chciałaś się nimi dzielić. Piszę serio :( Pozdrawiam.