Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martynkaa_19

grzybica

Polecane posty

podejrzewam u siebie grzybicę pochwy, czuję swędzenie i pieczenie, mam krostki w okolicach intymnych, wydzielina w konsystencji takiego serka + bol w pachwinowych węzłach chłonnych. Boję się isć do lekarza, ale obawiam sie, ze teog nie uniknę. Czy muszę się wydepilować przed taka wizytą? nie chcę podrażniać tych krost...

Gość kh
To raczej jakaś weneryczna choroba :-o

Gość m;mlcxfdk
ej ja też mam pieczenie i swędzenie i serkowata wydzielina ale nie śmierdzi ani nie jest jej tak dużo, poza tym nie mam krost co to może być?

Gość nłooononono
tak, musisz pójść do ginekologa. nieleczona grzybica może prowadzić nawet do niepłodności (o ile to w ogóle grzybica). Sama jakis miesiąc temu to przechodziłam i pognalam natychmiast do ginekologa bo myslałam że się zadrapie na śmierć ;/ niby sa na to jakieś maści bez recepty, ale i tak najlepiej poskutkują tabletki przepisane przez lekarza. nic się nie bój i wio do ginekologa!!! aha i nie, nie musisz się golić, lekarzom zwykle lotto czy jesteś zarośnięta, bo zagląda Ci wgłąb a nie patrzy jakie masz fajne wargi porośnięte :P

tak też zrobię, pójdę do lekarza... weneryczna choroba? nie sądzę, zabezpieczam się, poza tym od 7 miesięcy z nikim nie spałam ;)

A, zapomniałam jeszcze dodać, ze tydzień po normalnym okresie wystąpił u mnie drugi okres...

Gość Daria26,7
co się przejmujesz jak to wygląda, idź i już. A na grzybicę fajne są tampony na czas miesiączki ellen http://www.ellenprobiotyk.pl. Z badań: cytologia i czystość pochwy (rzeżączka), z krwi można sprawdzić na pozostałe choroby weneryczne typu kiła itd.