Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Toskawkaaa

SE Xperia x10 mini pro

Polecane posty

Gość Toskawkaaa

Właśnie zastanawiam się nad kupnem tego telefonu. Czy jego posiadacze mogliby mi doradzic czy warto go zakupic czy nie? Dobrze się go Wam uzytkuje?

Gość ja mam experie
Już z 1.5 roku -dalej nie jestem mistrzem w pisaniu sms,a pozatym często mi się zdarza,że w trakcie rozmowy wyłączę mikrofon policzkiem;-) ale to myślę,że w większości dotykowych;-). Jaka moja opinia-bateria b.słaba jak dla mnie-codziennie ładuję- ale to dlatego,że siedze na necie i słucham muzyki. Dosyć często mi się wiesza,pewnie mam jakieś wirusy. Dosyć intuicyjny-nie miałam problemu z opanowaniem. Wolałabym jednak większy ekran-za mały na ogladanie zdjęć. No i aparat robi paskudne,ciemne zdjęcia-jak na 5 megapixeli-moja stara nokia 3.2 robiła znacznie lepsze:-(

Gość Toskawkaaa
W miare czytania o tym telefonie, wyczytałam gdzieś, że podobno można dokupic większą pojemnościowo baterię :) Jednak nie ukrywam, że troche mnie martwi to ciągłe ładowanie telefonu. Już sama nie wiem czy go kupowac czy jednak rozejrzec się za czyms innym.

Gość ja mam experie
Stare telefony miały znacznie trwalszą baterie- służyły do dzwonienia i sms'owania. Smartfony mają jeszcze multum innych funkcji,więc nie wymagam by bateria trzymała tydzień ( jak mój poprzedni SE). Mimo to,fajnie jakby trzymała ze 3. Dla mnie wadą też jest wyświetlacz. No,ale od mini nie mogę wymagać wiekszego.;-) klawiatury querty nie używam-dalej walczę z tymi sms na wirtualnej;-)