Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na czym polega ostry seks

Dziewczyny lubicie ostry seks

Polecane posty

Na czym on polega bo mój partner chyba tego nie potrafi

Weźcie mi to słownie opiszcie, nie chce żadnych filmów ;)

Gość LADY KREEEEEEEEPS
Lezalem nago na ziemii. Wokol mnie staly dwie kobiety i mezczyzna. Moim zadaniem bylo spelniac wszystkie ich zachcianki. Pierwsza miala na imie Klaudia. Byla to kobieta okolo trzydziestki, szczupla, wysoka, dlugie rude wlosy. Miala na sobie tylko skorzany gorset i buty na bardzo wysokim obcasie. Monika byla mlodsza, miala moze 20 lat, czarne krotkie wlosy, nosila czarne lateksowe spodnie i gumowe rekawiczki. Byla boso a jej paznokcie mialy kolor czarny. Mezczyzna byl calkiem nagi. Byl dosyc dobrze zbudowany i mial ogromnego penisa. Pierwsza do akcji wkroczyla Klaudia. Kucnela nad moja twarza i kazala lizac jej cipke. Robilem to z przyjemnoscia, lecz po chwili zmienila pozycje i nastawila swoja druga dziurke. Rozszerzyla ja rekami i kazala mi wkladac tam jezyk. Bylem juz tak podniecony ze nie sprawialo mi to zadnego problemu. Siegalem najgebiej jak sie dalo a ona jeczala z rozkoszy. Po chwili zaczela wkladac sobie tam palce oblizujac je co troche. W tym czasie do mojego penisa zaczela dobierac sie Monika. Obwiazala moje jadra cienkim sznurkiem, tak ze byly oddzielone. To sprawilo ze moj czlonek byl jeszcze twardszy i wiekszy. Scisnela go jedna reka a druga masowala jadra. Tymczasem Klaudia wstala i zaczela bawic sie moimi bosymi stopami. Lizala miedzy moimi palcami co sprawialo mi przyjemnosc. W koncu swoje palce u rak wlozyla miedzy moje u nog i tak trzymala rozszerzajac moje nogi bardzo szeroko. Monika wreszcie puscila penisa. Usiadla na moim brzuchu i polozyla stopy na mojej twarzy. "Liz az beda cale mokre" powiedziala. Staralem sie oblizywac je powoli i dokladnie ale ona wciskala palce do moich ust. Jej stopy byly przepocone, caly czas czulem ten zapach. W koncu wlozyla do ust dwa duze palce u nog i tak je trzymala. Klaudia rozszerzyla moje nogi jeszcze bardziej caly czas trzymajac swe rece miedzy moimi palcami. W tym czasie do mojego krocza zblizyl sie mezczyzna z wielkim wibratorem. Najpierw wlozyl go do buzi Moniki a potem powoli zaczal wpychac do mojego odbytu. Czulem jak wchodzi coraz glebiej. Co kilka milimetrow wyciagal go i wkladal od nowa. Moj oddech byl coraz szybszy, moglem oddychac tylko nosem gdyz moje usta nadal wypelnialy stopy Moniki. Po chwili wibrator wchodzil i wychodzil juz bez zadnego oporu. Klaudia wreszcie puscila moje stopy i zastapila mezczyzne. Ruszala wibratorem coraz szybciej wpychajac go do oporu. Zaczela tez ssac mojego czlonka. Monika wreszcia wyciagnela stopy z moich ust a ja zaczalem glosno jeczec. To bylo niesamowite uczucie. Bylem juz bliski wytrysku ale Klaudia przestala w odpowiednim momencie. Wyciagnela wibrator i wcisnela go do moich ust. "Trzymaj go tak i nie proboj wypluwac" Teraz do akcji wkroczyla Monika z jej gumowymi rekawiczkami. Wlozyla do mojego odbytu po dwa palce z kazdej reki i zaczela rozciagac. Czulem ze scianki staja sie coraz luzniejsze. Pomagala sobie slina plujac co chwile do srodka. Po paru minutach wlozyla do srodka cztery palce. Zaczela obracac dlonia sprawiajac mi tym bol. Po chwili poczulem jeszcze silniejszy bol i jej cala dlon znalazla sie w mojej pupie. Cala ta sytuacja tak mnie zaskoczyla i podniecila ze wyplulem wibrator. Zobaczyla to Klaudia. Kiwnela palcem na mezczyzne i wskazala mu mnie. "Teraz on zastapi wibrator skoro nie umiesz go utrzymac. Male dziecko lepiej sobie radzi ze smoczkiem" Nie bardzo wiedzialem o co chodzi dopoki ten facet nie kucnal nade mna. Jego ogromny penis wypelnil moje usta. Bylem zaskoczony. Nie wiedzialem co z nim robic. Zreszta nic prawie nie musialem gdyz on zaczal sam go wpychac i wyciagac. Juz prawie zapomnialem o tej dloni ktora Monika trzymala w moim odbycie dopoki nie zaczela obracac nia we wszystkie strony. Myslalem ze rozerwie mi usta i odbyt. Klaudia zaczela polykac mojego penisa wiec troche zaomnialem o bolu. W sumie to cala sytuacja zaczela mnie niesamowicie podniecac. W ustach czulem ze mam juz sporo sluzu a po jekach mezczyzny domyslilem sie ze zbliza sie jego orgazm. "Sproboj tylko cos wypluc" krzyknela Klaudia. Nagle uslyszalem krzyk mezczyzny a po chwili poczulem ciepla sperme wypelniajaca moje usta. Zaczalem polykac ale sie zaksztusilem i wyplulem troche. Wreszcie mezczyzna uwolnil moje usta i odszedl na bok. Gdy Klaudia zobaczyla resztki nasienia na moich ustach strasznie sie wkurzyla. "Nie polknales tego wiec bedziesz musial polknac cos innego" Znowu nade mna kucnela i kazala otworzyc usta. Gdy poczulem na twarzy ciepla slona w smaku ciecz wiedzialem o co chodzi. Nie wszystko trafialo do ust ale to co trafialo staralem sie polykac. Na szczescie trwalo to tylko kilka sekund wiec tym razem sie nie zaksztusilem. Po chwili poczulem ze Monika wyciaga dlon z mojego odbytu. Wyszla bez problemu gdyz scianki byly juz calkiem luzne. Nagle wszyscy wyszli, zostalem sam. Po 10 minutach wrocili. Klaldia zamiast obcasow miala buty na wysokim koturnie a Monika zalozyla na stopy klapki. Mezczyzna nadala byl boso a w rekach trzymal pare kawalkow sznurka. Zwiazal nimi moje nogi a rece przywiazal do krzesla na ktorym usiadl. "Teraz ostatnie twoje zadanie" powiedziala Klaudia. Monika rozpiela cale krocze w swych spodniach i zblizyla sie do mnie. Kucnela plecami do mnie i rozszezyla swoje posladki. Klaudia nie miala nic do roboty wiec polozyla sie obok mnie i zaczela lizac stopy Moniki ktore wygladaly niezwykle seksownie w tych cieniutkich klapeczkach. Po chwili Monika dala znak mezczyznie o on otworzyl mi usta i trzymal je tak ze nie moglem zamknac. Zrozumialem ze czeka mnie cos najgorszego. Nagle zobaczylem jak odbyt nade mna sie rozszerza. Zaczal z niego powoli wychodzic kał. Zaczalem sie rzucac, chcialem zeby nie trafil do moich ust ale bylo juz za pozno. Kał wylepnil moje usta a po chwili poczulem jeszcze mocz na mojej twarzy. Tym razem facet zaczal sikac oblewajac takze Monike. Na szczescie nie musialem tego polykac, kazano mi tak lezec z kupa w ustach, ktora wystawala bo byla dosc duza. Po chwili do mojego penisa dobrala sie Klaudia. Wysunela stopy z jej ogromnych butow i dotykala nimi mojego calego krocza. Monika pochylila sie i wziela do reki a raczej gumowej rekawiczki mojego penisa. Zaczela nim poruszac a w tym czasie Klaudia masowala bosymi stopami moje jadra. Dotykala tez mojego odbytu a nawet wkladala tam swoje paluszki u nog. Teraz poczulem ze to wszystko strasznie mnie podnieca gdyz zblizalem sie do wytrysku wiele szybciej niz zwykle. Czulem ze kał rozpuszcza sie w moich ustach bo poczulem gorzki smak, lecz nawet mi to nie przeszkadzalo gdyz raczki Moniki i stopki Klaudii sprawialy mi taka rozkosz ze trudno bylo myslec o czyms innym. Monika ruszala raczka coraz szybciej. Czulem ze pot splywal ze mnie kroplami. Poczulem ze to juz final. Nasienie trysnelo z mojego czlonka chyba na metr wysokosci. Tryskalo tak przez ponad 10 sekund, to byl moj najdluzszy i najobfitszy wytrysk jaki kiedykolwiek mialem. Kobiety jeszcze przez chwile zlizywaly sperme z mojego ciala i ze swoich twarzy nawzajem. Wyplulem kupe a raczej jej resztki bo prawie polowa sie rozpuscila i odetchnalem z ulga. Resztke rozdeptala jeszcze Klaudia, nastepnie wlozyla buty i wszyscy wyszli.