Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blady ranek

Facet 36lat, po rozwodzie i 26 panna -dziewica?

Polecane posty

Gość Proponuje....!!!
widzisz idealnie byloby miec czysta karte sama sobie odpowiedzialas wierze w twoja wewnetrzna madrosc ;) wyzej to podszyw

Gość blady ranek
[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[- faceci przed 30stką są pozajmowani i też ciężko kogoś wolnego znaleźć. Może i masz rację, może chcę dać temu szansę, bo boję sie, że nic innego mnie nie spotka. Jakbyś wiedziała jakie mi sie przypadki trafiają, to też byś zwątpiła :D

Gość Proponuje....!!!
tak to byla propozycja rozmowy na priva dlaczego sie nie spodziewalas co w tym zlego ?? atena ma troche racji wszyscy tu maja troche racji ale ja zawsze mam racje !!! zawsze wiem lepiej !! zaufaj mi i tyle autorko uwazam ze powinnismy pogadac bo znalazlem dla ciebie rozwiazanie !!!

Gość Proponuje....!!!
tak to byla propozycja rozmowy na priva dlaczego sie nie spodziewalas co w tym zlego ?? atena ma troche racji wszyscy tu maja troche racji ale ja zawsze mam racje !!! zawsze wiem lepiej !! zaufaj mi i tyle autorko uwazam ze powinnismy pogadac bo znalazlem dla ciebie rozwiazanie !!!

Gość atena i proponuje to jedna ta
sama osoba oboje chcą priva :P zboczeńcy jakie :D

Gość Proponuje....!!!
[[[[[[[[[[[[[[[[[ jesli ktos pisze ze faceci przed 30 sa zajeci tzn ze nie wychodzi z domu jak [[[[[[[[[[[[ pelno jest wolnych facetów przed 30 nie sluchaj jej ona jest naprawde glupia !!!!

Gość Proponuje....!!!
pewnie ze ciezko ale po co isc na latwizne po co masz brac 1 lepszego !!! rozwody sa dzis takie modne !!! madroscia byloby to gdybys sobie za zawadzala drogi do szczescia ale nie mozesz byc zaslepiona to ze sie spotykacie to o niczym nie swiadczy nie badz naiwna

Gość [[[[[[[[[[[[[[[[[[[[
Proponuje a gdzie ja napisalam, ze faceci przed 30 sa zajeci? No gdzie, zacytuj prosze.

Gość Proponuje....!!!
ale zrobisz co zechcesz !! i tyle jesli chcesz to napisz gg 314222208 albo e-mail flashgordon@poczta.onet.pl zycze ci wszystkiego dobrego i szczescia zycze

Gość Proponuje....!!!
[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[ slepa jestes nie widzisz jak ktos cytuje twoje slowa ??

Gość Jim wie Lepiej
:D posluchaj ich wszystkich z calych tych rad mam jedna madra rade jesli on cos do ciebie czuje a ty do niego i nawet jesli spotkasz sie z innym to on to zrozumie i ci wybaczy jesli to szczere uczucie i tyle

Gość Jim wie Lepiej
:D posluchaj ich wszystkich z calych tych rad mam jedna madra rade jesli on cos do ciebie czuje a ty do niego i nawet jesli spotkasz sie z innym to on to zrozumie i ci wybaczy jesli to szczere uczucie i tyle

Gość Jim wie Lepiej
dam ci jedna madra rade spotkaj sie z innym ale jesli to zrobisz a on bedzie na tyle wyrozumialy aby nie robic z tego afery to ok a jesli zrobi to znaczy ze nie jest Ciebie wart

Gość proponuje....!!!
eh i gdzie tu dojrzalosc ? jestes dziecinna sam mam 30 lat i szukam wolnej dziewczyny ale sa zajete bo wola rozwodnikow niz mlodych fajnych facetów i gdzie tu zachowanie wporzadku .....?? skoro takie mlode kobiety wola rozwodników z dziecmi swiat zchodzi na psy :( to smutne ale nie jestes wporzadku

Jim ale zabawny jestes. Przednia wprost rada. Blady ranek, tak w ogole to wy spotykacie? W znaczeniu jestescie para, czy tylko tak niezobowiazujaco?

Gość proponuje....!!!
nie rozumiem dlaczego wykreczsz sobie taki numer sam spotykalem sie z rozwódka z moja byla szefowa i nic z tego nie bylo !!!

Proponuje... masz 30 lat, nigdy nie byles w zwiazku i jestes prawiczkiem?

Gość Jim wie lepiej
]]]]]] dziekuje ze przyznajesz mi racje ale widac ze to nic na powaznie ile w ogole sie znacie sama napisala ze bezzowbowiazan poczytaj wyzej !!!

Gość Proponuje.....!!!
to dluga historia :) ]]]]]] nie moge tu na twoje pytanie odpisywac bo to intymne pytanie

Gość Proponuje.....!!!
to dluga historia :) ]]]]]] nie moge tu na twoje pytanie odpisywac bo to intymne pytanie

Gość Proponuje.....!!!
]]]]]] przyznam sie chcialbym poznac kogos takiego jak ja kto ma czysta karte kreca mnie takie osoby .... metnalnie zle bym sie czul z osoba ktora juz z kim byla w zwiazku - to nie byloby idealne !!!! bo ta jedyna to ta jedyna i koniec a tej jedyny to ten jedyny i to sie liczy nie ma co rozprzedawac sie !!! tez mam swoj swiata praca itp ... no ale ona ma wolny wybór moze robic co chce !!! widocznie ma wsciek macicy no trudno

Gość Proponuje.....!!!
zreszta pomysl jakim trzeba byc spaczonym zeby zabierac sie za 36 letniego faceta to tak samo gdybym ja zabieral sie za 17 latki fakt byloby im latwo zamacic w glowie jak on jej to robi takie jest moje zdanie !!! ludzie najpierw mysla dupa strona nie mysla o konsekwencjach o swoich odczuciach nie maja wyobrazni a potem wyrzuty sumienia uczucia bycia zwykla szmata towarzyszy cale zycie

Gość blady ranek
wsciek macicy? jak mozesz:O Nic o mnie nie wiesz i mnie nie znasz, a tak osądzasz..

Proponuje ale czysta karte masz tylko wtedy gdy nie byles w zadnym zwiazku i jestes prawiczkiem. A wybacz ale majac czysta karte w wieku 30 lat nic nie wiesz o zyciu i jedyne co masz to swoje wyobrazenia jak to powinno byc.

Gość Proponuje.....!!!
]]]] czytaj ze zrozumieniem co ja pisze to chyba logiczne ze mam czysta karte Witam was mile Panie napisze cos o sobie Brunet wiek okolo 30 lat wzrost 196 cm zadbany dobrze zbudowany nie typ koksu ;) elokwentny asertywny uprzejmy mily opiekunczy - prosze nie mylic to z aniolem bo do niego mi daleko mam wolne serce czyste mysli Nosze okulary :D _=8-D narazie tyle

Gość blady ranek
[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[- powiedz mi coś o swoim związku jak możesz? Na początku topiku coś napisałaś, że 3 lata temu byłaś w takiej sytuacji jak ja?

Gość Proponuje.....!!!
wybacz ale hmm tak piszesz i nie moja wina jak cie widza tak cie pisza !!! myslisz ze sex to jakis problem ???

Gość blady ranek
"sam spotykalem sie z rozwódka z moja byla szefowa i nic z tego nie bylo !!!" Dla mnie z tego nei wynika, że masz czystą kartę. No i w ogóle spotykanie się z rowodnikiem to jedno, no ale z szefową to już w ogóle......

Gość blady ranek
Proponuje.....!!! - już tyle razy poprawiałam że nie o seks mi chodzi. Ale jak czytasz tak rozumiesz, już Cię z błędu wyprowadzać nie będę 🖐️

Gość Proponuje.....!!!
[[[[[ wiem bardzo duzo o zyciu nie jestem filozfem lecz obserwatorem moja madrosc jest porównywalna do madrosci Salomona trzeba duzo zobaczyc zeby cos wiedziec o zyciu a ja w swoim wieku widzialem bardzo duzo uwierz mi sam mam siostre i widze jej nie szczescie w zwiazku a spotykala sie z roznymi facetami rowniez z rozwodnikami