BabkaBożyBelmondo 71 Napisano 10 godzin temu Żona ma większo moc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 8 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Boni skończ już serio zmęczony jestem Dobranoc Edytowano 10 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 5 Napisano 10 godzin temu Pokażcie farfeluny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 71 Napisano 10 godzin temu Ty piersza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 5 Napisano 9 godzin temu Okej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 93 Napisano 4 godziny temu 8 godzin temu, Spaghetti .... napisał: Kurcze nie wiem, ale jak przydzie mi coś do głowy to dam Ci znać Spoko To trudne zadanie. Nie wiem kto, nie wiem co i zanucić nie potrafię. Ale gdyby coś Cię natchnęło, będę wdzięczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 93 Napisano 4 godziny temu 7 godzin temu, _ Gretta napisał: Taniec brzucha? Raczej taniec ku czci Wielkiego Ducha Manitou. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach