Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona.

Spóźnia mi się okres tydzień .

Polecane posty

Gość zaniepokojona.

Witam was wszystkie i Was wszystkich . Mój problem jest następujący. Jestem dziewicą i nie kochałam się z chłopakiem,ale bardzo często się "bawimy" i chociaż nie przypominam sobie,żeby na paluszkach mu coś zostało to tygodniowe spóźnienie podsuwa mojej wyobraźni różne scenariusze. Wszyscy znajomi mówią,żebym się uspokoiła bo musiałby się dosłownie mówiąc spuścić na palce i je głeboko wsadzić,żeby coś z tego było,ale mimo tego stras niesamowity. Dodam,że w tym miesiącu nie podróżowałam,nie byłam przeziębiona. Istotne może być tylko to,że miałam infekcję ( przez otarcie nabłonka wejścia do pochwy) ,która trwała tydzień . Okres pojawił się ostatnio 29.03 i trwał 6 dni póki co nie boli mnie ani brzuch ani piersi. Wszystko jakby śpi. : )

Też tak mam za każdym razem jak mi się okres spóźnia:) Z każdym okresem jest coraz lepiej :D Wyluzuj i czekaj:)

a mi sie spoznia 2 miesiace,ja tak mam czesto ze mnie sie spoznia 2 miechy

a ja bym chciala zeby mi sie spoznil to mi sie koorwa zaczal jak mamy przed soba podroz przez pol europy :(

Gość zaniepokojona.
ja właśnie niczego bardziej nie chcę jak dostać...mimo,że wiem,że w moim przypadku to bardzo,ale to bardzo mało prawdopodobne ; d jakbym była to dostałabym jakieś odznaczenie za wybitnego pecha ; d poczekam do poniedziałku jak nie przyjdzie to śmigam dla pewności po test : )