Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak tak możnaaa

Mój facte po rozstaniuu

Polecane posty

Gość Jak tak możnaaa
Jednak dzwonie do niego niech przyjedzie i mnie wygrzmoci w doopsko bo inaczej zwarjuje :-( tylko ten weekend a pozniej sie rozstajemy i koniec !!!

I błagam - nie KŁAMIE mnie , tylko okłamuje (sorry, zboczenie zawodowe)

I błagam - nie KŁAMIE mnie , tylko okłamuje (sorry, zboczenie zawodowe)

Gość Jak tak możnaaa
Chyba będzie za pozno na kwiaty...Był czas kiedy mogliśmy to naprawiać...teraz jest już za pózno...Ja bym nawet nie chciała do niego wrócić..Poprostu nie mam siły...Nie mam siły myśleć już o tym.Chcę zapomnieć, nie myśleć już o nim w taki sposób...Chcę ay całe uczucie do niego wygasło, wszystko...

Gość Jak tak możnaaa
Chyba będzie za pozno na kwiaty...Był czas kiedy mogliśmy to naprawiać...teraz jest już za pózno...Ja bym nawet nie chciała do niego wrócić..Poprostu nie mam siły...Nie mam siły myśleć już o tym.Chcę zapomnieć, nie myśleć już o nim w taki sposób...Chcę ay całe uczucie do niego wygasło, wszystko...

Gość Jak tak możnaaa
Tylko nie seks...od czasu do czasu moze mnie wyruchać, on mial takiego dużego penisa. I wlasnie obawiam sie ze juz takiego nie znajde :-( i w dodatku wiedzial co lubie i kiedy mam ochotę na analka a kiedy nie. Kurcze co teraz bedzie :-(

Gość Jak tak możnaaa
Bardzo zabawne :)

Gość Jak tak możnaa
Mam trzy dni wolnego..Zamiast cieszyć się tym, wyjść do ludzi czy coś zrobić koło siebie, ja wyję jak oszalała...Chcę to mieć już wszystko w dupie!!!

Gość Wódz Szczota Bromden
Rada od faceta, który to i owo przeżył a także zdarzało mu się namieszać: absolutna izolacja. Tylko to Cię uratuje od sytuacji, które będą dla Ciebie destrukcyjne, poniżające i wyniszczające emocjonalnie i psychicznie. W tej chwili nie masz kontroli nad sobą i nad sytuacją. Jeśli gość zachce nad Tobą nieco mocniej popracować, pękniesz jak zapałka i skończysz jako pogotowie seksualne. Ty bardzo emocjonalnie podchodzisz do sprawy i trudno Ci widzieć sytuację także, jak ona naprawdę wygląda, a wygląda także, że on nie daje Ci spokoju głównie w celu utrzymania nad Tobą kontrol. Wybij sobie z głowy, że po jego stronie są emocje w takim sensie, jak Ty je rozumiesz.

Gość znafca 69
kup dobre wino, zrób skromną przekąskę i się delektuj a gdy alkohol zacznie już działać to weź w garść ogórka, świeczkę albo wibrator i zrób sobie dobrze