Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co myślicie tratul

Co myślicie o tych sukienkach na lato za taką cenę?

Polecane posty

Gość junn
nie porywają. tyle za te ciuchy nie dałabym. ale skoro tobie się podobają a już je kupiłaś to chyba za późno na rozmyślania.

Gość Jak na moje oko ktoś
powyciągał z szafy stare nie potrzebne,dawno nie noszone szmatki i je sprzedał Tobie.Trochę się sfrajerowałaś ;) bo ani to ładne ani modne.

Gość Co myślicie tratul
Ech.... W nocy jakoś tak się napaliłam... Myślałam, że będzie na lato i na imrezy okolicznościowe...

Gość Firegirl
Mi się tam nic nie podoba.

Gość Firegirl
Zdecydowanie przepłaciłaś! Jak ktoś napisał ani modne ani ładne.

Gość olipmiia
jedynie ta biala sukienka ok, reszta masakra

Gość ;aslkdkl
mnie się sukienki podobaja- zwłaszcza ta pierwsza i później ta biała..

Gość 7546ghfgdfg
hm niestety tez mysle ze przeplacilas, te ubrania na oko są warte z 50 zl gora, mi sie nic nie podoba; tylko ta pierwsza sukienka jest ladna, a pozostale sukienki to takie dosc niewyjsciowe, takie haleczki do spania, mi sie nie podobają. za 200 zl to moglas sobie kupic 10 ladniejszych sukieneczek uzywanych ale markowych, na allegro

Gość 7546ghfgdfg
jak ci sie podoba 2, gora 3 rzeczy to nie ma sensu kupowac calej paki... lepiej kupic oddzielnie, tyle slicznych ubran ludzie sprzedają za grosze co mieli ze dwa razy na sobie

Nie przepłaciłaś. Jak sobie podzielisz 200 przez liczbę ciuchów które zamierzasz nosić wychodzi smieszna kwota i w życiu nie kupiłabyś tylu nowych rzeczy za te pieniądze. Co do tego czy przepłaciłaś za stare ciuchy to nie wiem bo nie interesują mnie ceny ani kopno używanych ciuchów.

Gość Co myślicie tratul
No to przepłaciłam :( Te sukienki jakoś mi sie tak spodobały....

Gość Co myślicie tratul
Lisabet S. dzięki. Sukienki i spódnice nie wyglądają na noszone. Pierwsza jest w ogóle nie noszona. Dzięki, pocieszyłaś mnie trochę :)

Gość sukienki fajne
ale te bluzki, kurtka jeans masakra

Są gusta i guściki ;) Mi się najbardziej podoba 1 sukienka :D oraz założyłabym 8 bluzeczkę. Reszta dla mnie brzydka ;) Ale skoro się Tobie podoba to w czym problem? Wychodzi za sztukę 14 zł z groszami. Owszem za niektóre te ciuchy w lumpeksie byś zapłaciła podobnie,mniej lub więcej więc jeśli chodzi o przepłacenie to pojęcie względne :D

Są gusta i guściki ;) Mi się najbardziej podoba 1 sukienka :D oraz założyłabym 8 bluzeczkę. Reszta dla mnie brzydka ;) Ale skoro się Tobie podoba to w czym problem? Wychodzi za sztukę 14 zł z groszami. Owszem za niektóre te ciuchy w lumpeksie byś zapłaciła podobnie,mniej lub więcej więc jeśli chodzi o przepłacenie to pojęcie względne :D

Gość KropelkaWody172
Mnie się np. podobaja te rzeczy, ale na pewno wychodzą drożej niż te sukienki i spódnice z linku: http://allegro.pl/wyjatkowa-wyszczuplajaca-sukienka-roz-xl-i2322731147.html http://allegro.pl/niespotykana-bluzka-w-roze-rozmiar-l-i2322731142.html A z paczek podoba mi się ta, ale jak sie wczytać w opisy, to co druga rzecz jest uszkodzona (a to dziurka, a to ramiączko zerwane) http://allegro.pl/super-zestaw-markowych-ubran-nowe-l-40-warto-bcm-i2300392436.html

Podoba mi się ta pierwsza i ta cala biała (najbardziej ta cała biała). Czerwone nie mój gust. Podkoszulki fajne (ten czerwony chyba sprany ale reszta ok) natomiast koszula zupełnie nie w moim stylu. Spódnice takie sobie. 200 zł hmm na ciuchach za sukienkę trzeba z 16 zl dać (jak się chce jakąś fajną to i 20) koszulki są po 6- 8 zl, spódnice po 8-10. W sumie by wyszło za wszystko ze 150 zł więc ja bym 225 za to nie dała :)

O ludzie :p za sukienkę trzeba dać co najmniej 100 a najczęściej 300 lub więcej :p tak że jak słyszę że ktoś mówi że czasem daje nawet 20 to mi sie na śmiech zbiera :D

Gość Firegirl
Dziewczyny to gdzie wy kupujecie? Ja pochodzę z podlaskiego i w "moim" ciucholandzie sukienki są max 10zł. Za taką paczkę jak autorki zapłaciłabym 50zł max! Pewnie zalezy od rejonu i wielkosci miejscowosci:)

Gość Ty lisabet s
bogaczko hehehe.Ale głupia jesteś.

Gość Firegirl
Lisabet no "nasza kafeteryjna bogaczka":D - na smiech mi się zbiera jak wali te swoje bogate teksty

Jaka znowu bogaczka :o droga suknia kosztuje z 8 000, więc takie jak ja kupuję są jak najbardziej w przeciętnych cenach :) nie zamawiam ich prywatnie u projektanta tylko kupuję w zwykłych galeriach dla wszystkich, więc proszę sie ode mnie odp...:p

Gość Ganta
Pierwsza sukienka i ta cała biała są w miarę, reszta to jakiś szajs. Nie mówiąc o tym, że znalazłabym takie za 50 zł...

mnie powalaja 2 sukienki - pierwsza i ta biala ala merlin monroe takie moglabys w lumpie znalezc za maks 50zl. reszta to do wyrzucenia, ktos napisal wyzej racje, ze sprzedajaca znalazla w szafie lachy i nie miala co z nimi zrobic to je wyrzucila.