Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co myślicie tratul

Co myślicie o tych sukienkach na lato za taką cenę?

Polecane posty

kupiłaś 14 rzeczy za 200zł, więc ogólnie tanio wychodzi. Ale dla mnie te rzeczy są nieładne, w życiu bym ich nie założyła. Ale skoro Ci się podobają, to nie masz czego żałować. Dodam tylko, że za te 14 sztuk w lumpeksie na wagę pewnie byś zapłaciła ok 90zł, do tego byś przymierzyła i spokojnie się zastanowiła. Zachęcam do zakupów w taniej odzieży, bo można tam znaleźć piękne i tanie rzeczy

Lisabet to są rzeczy UŻYWANE! używana sukienka nie kosztuje 100 zl wiec nikt tu nie pisze o nówkach bo wiadomo jakie są ceny za 100 to sobie w C&A kupiłam sukienkę typowo na plaze a takie eleganckie to faktycznie z 300 zł. Ale to wtedy nowe rzeczy a nie używki! Jest różnica. U nas w mieście sa różne ciucholandy z rożnymi cenami, ale ja mam takie jeden ukochany. Jest tam drogo, ale za to ciuchy na prawdę śliczne. Wszystko na wieszakach, poukładane w miarę sensownie- osobno spódnice osobo sukienki, bluzki, swetry itd. Dla dzieci po prostu cuda- zwłaszcza dla tych malusich- często nowe z metkami. No i tam sukienki tak 16-20 czasem to i nawet 30 zł. Ale sa jak nowe. Sklep jest ogromnyyyy i ma przymierzalnie - kilka kabinek do dyspozycji. A ciuchy nie są z przed 10 lat tylko z ubiegłych kolekcji (widzę po ubraniach z H&M bo to akurat znam) Jakby ktoś byl zainteresowany to polecam : Kraków, Ul Elsnera (nad Polo marketem)

Gość Umniewciucholaniiada
U mnie w ciucholandzie za ładną sukienkę trzeba dać przynajmniej 35 zł. Tańsze to szmaty. Nie wiem jakie Wy sukienki za 10 zł kupujecie :p Te sukienki, które kupiła Autorka wyglądają na nowe i są w bardzo dobrym stanie. Bluzki znoszone, ale Autorka wyraźnie napisała, że chodziło jej o sukienki i spódnice. Spódnice też ok. Zresztą ta pierwsza sukienka jest nowa. To się tak dobrze pisze: znalazłabyś takie w ciucholandzie. Takich samych to na pewno by nie znalazła, bo nie ma tak dobrze, że coś sobie upatrzysz, idziesz do ciuchlandu i to kupujesz :) Ja akurat takich jak ta pierwsza w kwiaty i ta biała w ciucholandzie nie widziałam, bo na pewno bym takie kupiła :) Nie wiadomo jakiej są marki, ale wyglądają na rzeczy z wyższej półki. Ja dziś byłam w ciucholandzie i za jedną sukienkę-tunikę i dwie bluzki dałam 50 zł. Cena sukienki w tym wszytskim to było 35 zł.

Gość Umniewciucholaniiada
Kobieto podwójna, ale w lumpach też są markowe rzeczy, dobrej jakości.

Gość mmLena07
te aukcje allegro to właśnie dobra okazja na zbicie kasy, chodzi laska po ciucheksach, kupi trochę ubrań, część sobie zatrzyma, a część sprzeda na allegro i zwrócą jej się zakupy, a nawet jeszcze zarobi na tym :D

Gość FiołkowaBlondi
Ale co w tym złego, że zarobi? Po to się sprzedaje żeby zarobić. Ja tam wolę kupować na allegro, bo nie mam czasu ani zdrowia na chodzenie po lumpeksach. Jeżeli cena jest dobra, ciuchy fajne, to nie robi mi różnicy czy ktoś to wyjął z szafy, czy na lumpach kupił i ile na tym zarobi. Dla mnie jest ważne, czy mnie się to opłaca. W tym zestawie są sukienki wyjściowe, więc wg mnie warto.

Gość jest jedna ale istotna różnica
na all kupujemy ciuchy używki nie widząc ich bezpośrednio nie przymierzając nie dotykając materiału-zdjęcia maskują wiele,a później b często rozczarowanie,negatywa nie postawią bo boją się odwetu chyba że rzeczy naprawdę masakryczne i tą metodą dokonuje się utylizacja niepotrzebnych szmat,ciekawe co tak naprawdę myślą te które sądziły och okazja.....prawdziwe perełki i okazyjnie trafiają się bardzooooo rzadko

Gość FiołkowaBlondi
Różnie jest. Na początku, gdy zaczynałam kupować ciuchy na Allegro miałam nie trafione paczki ubrań, ale teraz już wiem na co patrzyć, o co pytać i jestem bardzo zadowolona z zakupów, które dokonuje na Allegro. Nie zapominajmy, że my kupujący, też możemy wystawiać zestawy na Allegro -także z tych rzeczy, które okażą się nie trafione z paczek na Allegro :) ;)

Gość FiołkowaBlondi
Różnie jest. Na początku, gdy zaczynałam kupować ciuchy na Allegro miałam nie trafione paczki ubrań, ale teraz już wiem na co patrzyć, o co pytać i jestem bardzo zadowolona z zakupów, które dokonuje na Allegro. Nie zapominajmy, że my kupujący, też możemy wystawiać zestawy na Allegro -także z tych rzeczy, które okażą się nie trafione z paczek na Allegro :) ;)