Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katasia120

ANKIETA do licencjatu

Polecane posty

Gość Katasia120

Ankieta Jestem studentką trzeciego roku kierunku Kosmetologia. Na potrzeby swojej pracy licencjackiej przeprowadzam badanie dotyczące używania kosmetyków przeciwstarzeniowych w różnych grupach wiekowych. Aby uzyskać precyzyjne i obiektywne informacje, zależy mi na szczerych odpowiedziach. Ankieta jest anonimowa, a jej wyniki zostaną wykorzystane jedynie na potrzeby mojej pracy licencjackiej. 1. Wiek: 25-35 40-60 2. Czy używa Pan/Pani kosmetyków w ramach profilaktyki przeciwstarzeniowej ? TAK NIE 3. Jak Pan/Pani uważa, w jakim wieku należy rozpocząć stosowanie kremów przeciwzmarszczkowych, aby zapobiec przedwczesnemu pojawieniu się zmarszczek? 25-30 lat 30-35 lat 40-45 lat 45-50 lat 4. Jak Pan/Pani myśli, czy stosowanie kremów odżywczych, nawilżających w młodym wieku również należy do prewencji (zapobieganie) przeciwzmarszczkowej? TAK NIE NIE WIEM

Gość Firegirl
1. Wiek: 25-35 2. Czy używa Pan/Pani kosmetyków w ramach profilaktyki przeciwstarzeniowej ? TAK 3. Jak Pan/Pani uważa, w jakim wieku należy rozpocząć stosowanie kremów przeciwzmarszczkowych, aby zapobiec przedwczesnemu pojawieniu się zmarszczek? 25-30 lat 4. Jak Pan/Pani myśli, czy stosowanie kremów odżywczych, nawilżających w młodym wieku również należy do prewencji (zapobieganie) przeciwzmarszczkowej? TAK

Gość annie was here
1. 25-30 2. NIE 3. 30-35 4. NIE WIEM