Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiula007

problem z byłym

Polecane posty

witam:) bylam z facetem prawie 5 lat, od roku nie jestesmy razem... spotykalam sie z innymi, ale jakos nikogo nie biore na powaznie, nie odczuwalam potrzeby zwiazku, ciagle mi w nich czegos brakowalo itp. Z bylym długo nie mialam kontaktu w ogole, pozniej kilka razy jakos tak sie spotkalismy, zdarzylo nam sie ze soba przespac. Wiem, ze to glupie, ale ciagle nas do siebie ciagnie... w ostatni weekend przyjechal do mnie na majowke, nie mialam pojecia, ze w ogole wie, ze jestem nad morzem. Cala noc przetanczylismy na dyskotece, bylo nam ze soba fantastycznie, znow kochalismy sie na plazy...bylo jak dawniej. Wszystko wraca do mnie, do niego tez. nie mamy zadnego zalu. a on zaproponowal mi powrot. Czy warto jest wchodzic drugi raz do tej samej rzeki??

Gość smutekstraszliwy
spróbować można :)

dodam tylko, ze rozstalismy, bo on nagle zaczal sie bawic, czasem oszukiwac... on ze mna zerwal, bo nie chcial mnie ranic, czul, ze to za wczesnie, nie chcial zdradzac itd. wyszalal sie i po prostu dac mu szanse?

Gość thetheryh
Jeśli wyszalenie się jest powodem zerwania z ukochaną kobietą to czy naprawdę był dorosły i dojrzały do tego związku? Nigdy nie wiesz czy w przyszłości nie znajdzie innego powodu do zerwania, takiego jak np. że ty zaciążona a on ucieka odciebie bo "musi skorzystać jeszcze przed zostaniem tatusiem" :o Rób jak chcesz, ale pamiętaj że skoro zerwał by się wybawić nie jest potwierdzeniem traktowanie swojej kobiety dosyć poważnie