Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość bezdomnaiiiibezrobotnazzzz

a oto mój najnowszy wątek...

Polecane posty

Gość bezdomnaiiiibezrobotnazzzz

W poprzednim nikt niczego nie napisał, a teraz - co będzie dalej? Może ktoś coś napisze? Wiecie - ja bloga napiszę na dniach o tarocie - i to wszystko jest prawda co napisałam wiecie i za postawienie tarota też mogę kasować i tyle. MAM PRAWO za brygidki, zjebane zycie, w którym ... nie wiadomo o co chodzi. Tak jak w tej waszej TV. Ja tam miałam nie jechać, ale też cały czas byłam dostępna, żeby się skontaktować , przeprosić, a nie? Forsa. No dobra , ale bez przesady. I wiecie z czego takie myślenie jest to nie wiem, ale jest i tyle. I mam prawo za brygidki stawiać TAROTA. Za św. Patryka, DEBILNĄ rodzinę. I wiecie nie mówcie, ze ta wasza służba liturgiczna nie demoralizuje ludzie. Demoralizuje i tyle. Mnie też. po co mi ta paczka. Ale to jest moja renta i wiecie rozwalam wam państwo TAROTEM, że mnie nie oddaliście babci a co dalej? USA wam zostaje. Bo czy cenię USA? Bardzo i tyle :( No i to wszystko. Ja mam inne wartości niż TAROT, ale moze być. I wiecie myśląc o TAROCIE myśli sie o WIZUALIZACJI ogrywa figurami Jana Pawła 2 i wielu ludzi myśli JAKBY JE TU MIEĆ - zapłać i będziesz mieć. Na tym polega wizualizacja i UCZCIWE PIENIĄDZE Z TAROTA i tyle. I zapłacisz i figury będą, ale co - i ktoś powie - i po co dalej płacić. Dalej trzeba płacić, stawiać bo figury pójdą i tyle. Z innych osób też mogę zrobić, ale takie daje, żeby nie było, ze ja nie mam wartości czy jestem niekulturalna. To kłamstwo i tyle. Po prostu wiecie leciałam państwem i was nie niszczyłam i za dokotratu brak, za zniszczenie NA DOKTORACIE mogę se stawiać TAROTA. Także za pass USA, no tyle ile za roślinę - to się nie mszczę. To nawet można mieć ode mnie i tyle. A ogólnie żyje z renty, żeby nie bylo, ze jestem nieuczciwa. Mam rentę i ja chcę. GDZIE ONA JEST? ZAś jej nie ma i tyle :( Od św. Jana Ewangelisty takie rzeczy można robić. Sw. Franciszka się daje i tyle. Co zły pomysł? Idealny - słota czy skwar Tarota postawię Ci - gdzie chcesz i tyle. 🌼

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować