Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubiona1989

Przepraszam, ze Cie nie kocham :(

Polecane posty

Od lat 6 nie byłam ani dnia sama... wlasnie zakonczylam 3,5 letni związek z Adamem, przedtem bylam 2,5 roku z meżczyzną którego zostawiłam dla Adama. Wiem, ze zrobiłam duzo zlego bardzo skorzywidziłam ich obu, bo teraz zerwałam z Adamem, który był moim narzeczonym wlasciwie bez powodu on mnie bardzo Kocha ale ja go nie:( chcialam to naprawić, chcialam spróbować, spedzilam z Nim cały weekend w celu naprawienia naszego związku, On sie starał, a ja? ja nie potrafie zle mi z tym bo to najlepszy mężczyzna na swiecie, zasługuje na kogos lepszego niż ja... pewnie nikt w zyciu mnie juz tak nie pokocha jak On, wiem ze bardzo cierpi prosił mnie zebym jeszcze zastanowiła sie nad tym, zebysmy zrobili sobie jeszcze jedną przerwe i potem porozmawiali, juz mielismy jedną taka przerwę a ja... dobrze sie bawilam i nawet o nim nie myslalam.... Dlaczego jestem taka zła i nie potrafie docenić Go? dlaczego nie moge byc normalna, wiem ze bede tego załować, ale co mam zrobić skoro juz Go nie kocham :(

Gość Kabaret_Starszych_Panów
na siłę to się gwoździe wbija... a do miłości ciezko się zmusić jeśli sie jej nie czuje

Gość niestety___
serce nie sluga :(

Gość fac3t
spierdalaj szmato

Stracisz kogoś bardzo cennego i docenisz go gdy zakochasz się w jakimś idiocie... Ciężko znaleźć takiego faceta który naprawdę kocha bo jeśli twój jeszcze cię nie zostawił, skoro piszesz że jesteś taka nie dobra to musi być naprawdę w porządku... Z drugiej strony jesteś młoda, jestem w twoim wieku a mam już męża i dziecko, mój mąż też jest wspaniały dla mnie, robi dla nas wszystko, widzę że mnie kocha, i chyba poprostu zaczęłam to wykorzystywać i jestem wredna czasem dla niego. Gdy się poklocimy czy coś to myślę sobie że mogła bym mieć kogoś innego lepszego, ale tak naprawdę nie umiała bym żyć bez niego.

Myślę że miłość właśnie na tym polega, masz w nim wsparcie, ma cię kto przytulić itp. Musisz się przełamać i może faktycznie spróbować z nim, ale poprostu się wyszalej i po jakimś czasie będziesz wiedziała czego chcesz...

Gość klatka faradaya
tak kasiu... zwłaszcza miłość WZAJEMNA