Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgffgg

mz i ruch u mnie nie dziala,mam dosc

Polecane posty

Gość dgffgg

i od jutra nie jem nic, bede pila jedynie kawe i napoje energetyczne, schudne to wezme sie za zdrowe zywienie

a co jadlas na tej diecie ? jaka masz wage i wzrost ? robilas sobie badania na tarczyce? glodówka to nie jest najlepsze wyjscie i nie radzila bym Ci jej stosowac ja jestem na mz od 8 dni i wcale duzo sie nie ruszam 2 dzien robie a6w ale troche ciezko jest mi z takim sadłem.

Zależy co rozumiesz przez pojęcie mż :). No i jeśli w tym mż jadłaś dużo słodyczy czy mącznych rzeczy, lub piłaś słodkie napoje to nie dziwię się, że nie ma efektu. Jak dieta jest stosowana prawidłowo i połączona jest z ruchem to zawsze są efekty. Dieta prawidłowo prowadzona ZAWSZE działa! Amen

Gość kawę i napoje energetyczne????
napój energetyczny składa się głównie z cukru!!!!!

Gość dgffgg
ruszalam sie, jadlam na sniadanie owsianke, obiad lekki, jesli normalny to malo, pilam duzo wody,kolacji raczej nie jadlam, bo nie mialam na to czasu, ograniczylam slodycze i efekt zerowy, dlatego teraz bede sie glodzic

Gość miśka323
może masz spowolniony metabolizm przez to że tak mało jadłaś i efektów nie widać. Poza tym te napoje energetyzujące to sam cukier, przez niejedzenie możesz się doprowadzić do stanu że od nich będziesz tyć. Na głodówce i na jedzeniu mało traci się mięśnie (waga spada) i glikogen który powoduje trzymanie wody w organizmie (waga spada). Potem zaczyna się tyć od każdego kęsa. i pytanie jak sie ruszasz. Aeroby, interwały i odpowiednia dieta spalają tłuszcz, ćwiczenia siłowe i odpowiednia dieta pomagają budować mięśnie albo pomagają ich nie tracić. Mięśnie z kolei biorą aktywny udział w spalaniu tłuszczu podczas aerobów i interwałów więc dobrze jest ćwiczyć i tak i tak a nie tylko jednym sposobem. Większość odchudzających się wykonuje tylko jeden rodzaj ćwiczeń do znudzenia i się dziwi że nie ma efektów.