Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samaniewiem222

zawroty glowy, bole, ktos wie ??

Polecane posty

Gość samaniewiem222

Witam kobietki, od jakis paru dni mam zawroty i bole głowy, oraz czesto oddaje mocz, czym to moze byc spowodowane, tzn czego objawy ?

Gość O_o 2525
Tururuu...powiem tak, niedobór potasu. Ja tak miałam. Nie wiem czy częstsze oddawanie moczu też jest z tym związane, bo mam jeszcze chorą nerkę. A może to dwie różne rzeczy? Np. bołe głowy itd. to np. od komputera, a częste bieganie do lazienki spowodowane np, zapaleniem pęcherza?

Gość samaniewiem222
tak, ale szlyszalam ze jak jest chory pecherz to niby chce Ci sie siku ale nie wiele leci, a mi sie ciagle zbiera ;/

Gość O_o 2525
Hmm. A gorączkę, albo stan podgorączkowy masz?

Gość samaniewiem222
raczej nie, nie wydaje mi sie, chociaz nie mierzylam. Bóle glowy mam od dawna, i mialam robione badania, i to migrena, ale nigdy mi to tak bardzo nie dokuczalo, bardziej martwia mnie te zawroty .

Gość samaniewiem222
na jakims forum spytalam czego to moga byc objawy to uslyszalam ' najprawdopodobnie ciaza ;) ' ;/

Gość O_o 2525
U mnie też zaczęło się od migren. Pierwsza trwała prawie 4 miesiące O_o to od kręgosłupa. Później problemy z nerką (i częste oddawanie moczu), na końcu pojawiły się tak ostre zawroty głowy jakbym była pijana. Trafiłam do szpitala i okazało się, że to spadek potasu. Nie mam pojęcia czy u ciebie to jest to samo.

Gość O_o 2525
Też sobie o ciąży pomyślalam :D ale myślę, że wtedy byś poinformowała o tym zaraz w pierwszym poście.

Gość O_o 2525
Ekhem, a jeszcze mi powiedz czy masz zaparcia.

Gość samaniewiem222
tzn co mialam powiedziec? nie chcialam nic sugerowac, zeby opinie byly obiektywne ;D zaparcia? nie codziennie ..

Gość samaniewiem222
tylko ze u mnie bole glowy sa od daaawna, mialam robione badania - tylko nie wiem czy potasu tez, ale wszystko bylo ok, rezonans , przeswietlenie mialam robione. I nic. zawroty sa np jak usiade, tak przez moment mi zawiruje, albo jak siadam na toalete to mnie zarzuci czasem :P

Gość samaniewiem222
pomoze ktos.. ??

Gość samaniewiem222
nikt nic nie pomoze ???

Gość jshdfgfugery
rób sobie badania pod katem pasozytów. Przyjrzyj sie swojej diecie, bo mozeliwe ze bole głowy wystepuja od nadmiaru toksyn w organizmie. Zrób sobie ten test http://www.zaczekac-na-dusze.pl/kuracje-pasozyty-grzybice/grzybice-czy-mam-grzybice-candida.html bo czeste oddawanie moczu moze byc spowodowane candida. Rano na czczo plujesz do szklanki, reszta w linku.

Gość gość
Cierpiałem na migrene, nic nie pomagało dopoki nie skorzystała terapii manualnej. Polecam

Gość gość
MI żadne leki nie pomagają, ciocia chodziła na manualna terapię i sama sie teraz zastanawiam nad pójściem do pana Kurbiela, który sie tym zajmuje.