Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iksinska x

Nie mam dzieci bo nie chcialam przytyc

Polecane posty

Gość Iksinska x

Prawda jest taka, ze oprocz samej niecheci do dzieci nie mam ich poniewaz juz raz w zyciu bylam bardzo otyla osoba. Teraz po walce ze swoim sadliskiem jestem normalna, zdrowa osoba ale lek i panika przed ponownym przytyciem, demony z przeszłości i obawa o zdrowie sprawily ze pozostalam bezdzietna, i mysle ze takie przypadki tez sie pojawiaja...

Gość 76uerrtgh
ja nie cche dzieci bo tez bym nie chciala stracic figury, wiadomo, po ciązy to juz nie to samo, mam 27 lat

Gość kwiatóshek
widzisz ja byłam szczupła, a teraz po dwójce dzieci jestem otyła, więc rozumiem ciebie, ale patrzac na moje dzieci nie cofnęłabym tego igdy nawet mając taką wiedzę, ze będę ważyć ponad 100 kg:( napisz ile masz lat, bo na dzieci może masz jeszcze czas, jeśli tak, to rzeczywiście warto poczekać i nacieszyć sie swoją sylwetką, choć wcale nie powiedziane, ze musisz znów przytyć.

Gość kaszalocicaaaaaaaaa
Ja w 100 % znam siebie i wiem ze bylabym znow spaslakiem, mialabym nadcisnienie i pewnie sto innych chorób. No a poza tym nie tesknie jakos za potomstwem, nigdy dzieci nie lubilam

Gość Iksinska x
27, w zwiazku od wieeeelu lat. Mysle o sterylizacji

Gość 32432423423
ale przeciez karmienie piersia wyszczupla... :p

Gość 76uerrtgh
ale nawet jak sie schudnie to juz nie to samo: flak na brzuchu, rozstepy, obwisly tylek

Gość 76uerrtgh
sterylizacja to przesada, mozna przeciez zalozyc spiralke, bezdzietnym tez zakladają

Gość Iksinska x
Ja juz do konca zycia zostane znieksztalcona, piersi aborygeny, brzuch typu fartuch i rozstepy. Po co mi wiecej?

Gość bleblebelebeleb
Ja urodziłam dosłownie 1,5 miesiąca temu. Podczas ciąży przytyłam 18 kg. Po wyjściu ze szpitala, niebyło już 9, a po 2 tygodniach, miałam wagę jak przed ciążą. Dodam że miałam cesarkę i nie karmiłam piersią. Także nie powiedziane, że zostałyby Ci zbędne kg. Dodam że ma 23 lata.

Gość Iksinska x
Nie bede ryzykowac;)

Gość 76uerrtgh
biodra sie poszerzają, no taka baba sie robi, juz raczej figury nastolatki miec nie bedzie kobieta po ciąży, choć zdarzają sie wyjątki np. Victoria Beckham ale ja do konca nie wierze ze ona sama rodzila, mysle ze miala surokatke ;)

Gość Iksinska x
Beckham chyba nie miala, ale Beyonce wg mnie na 100 %

Gość 76uerrtgh
beyonce i tak jest gruba, typowa murzynka z wielką dupą i udami. po prostu nosi gorsety i dlatego wydaje sie taka zgrabna i szczupla w pasie

Gość Iksinska x
I tak jest ladna, nie mozna jej odmowic urody. Ja wyznaje zasade ze nie chudy, a atletyczny jest atrakcyjny, nie podobaja mi sie szkielety z wychudzenia - nie mowie o ludziach naturalnie b. szczuplych, bo to widac golym okiem.

Gość 76uerrtgh
z toną makijazu na gebie i w perudze to kazdy jest ladny... ;)

Gość kwiatóshek
ja od mojej ginekolog też słyszałam, ze schudnę jak będe karmiła i schudłam całeee 3 kg, co przy moich 35 kg na plusie podczas 1 ciąży i 30 kg podczas 2 ciąży to naprawdę NIC. nie zniechęcam do tego by rezygnować, bo dzieci to największy skarb, schudnąć można zawsze, ale niestety jak się za bardzo bedzie ociągało z ciązą to moze byc juz na to za późno....

Gość Iksinska x
Tak zarabia na zycie :p

Gość gghhjkkk
nie no bbeyonce jest brzydka a przynajmniej przecietna, ale ciuchy i makijaz i perulki robia swoje

Gość Mario Botticci
Skrajna egoistka!!!!! :o

Gość SZ0KE
:O

Gość ghrrrhhrr
o kurde myślałam, że tylko ja tak mam ale jak widzę to nie jestem sama

Gość i gdzie tu logika?
Ciaza to bomba hormonalna dla kobiety, lepiej dziala, niz najlepsza kuracja odmladzajaca. Poprawia sie cera, włosy. Ja po ciazach bylam szczuplejsza niz przed. jak popatrze wokol siebie, nie zauwazam, zeby dzietne byly grubsze niz bezdzetne ( nie mowie o pierwszych 3 miesiacach po porodzie) ale potem w tym wręćz do starosci Ale z takim podejsciem jak autorka jednak lepiej dzieci nie miec

Gość wizl9!
Większych bzdur jeszcze nie czytalam.Mam dwoje dorosłych dzieci 48 lat.164 wzrostu i waze 52 kg .Jak się chce to można normalnie wygladac .Trzeba wybierać żarcie albo zdrowie i wygląd .Można mieć dzieci i wygladac jak.kobieta nie kocmoluch.

Gość Iksinska x
to moj wybor, ja nie chce przezywac horroru po raz kolejny. W mojej rodzinie wszystkie baby sa/byly grube. W wieku 18 lat schudlam 60 kg, od tamtego czasu codziennie cwicze 2 h, w miedzyczasie odkrylam rower i okazalo sie ze mam predyspozycje do zawodowstwa . Teraz juz trenuje tylko dla siebie ale wiem co to znaczy rygor, kiedy przez szalenstwo hormonow tarczycowych codziennie kalkuluje ilosc zjadanych bialek, tluszczy i weglowodanow co do jednego aby wazyc 55 kg / 176 cm. I wiem jak wygladalabym po ciazy.

Gość abo ein
idiotka