Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlgkjd

angielski

Polecane posty

Gość dlgkjd

Czy ktoś z Was miał już dzisiaj ustny angielski? J.angielski - cz. ustna na maturze niektórzy zdają właśnie od dzisiaj. Jak Wam poszło Ci co mieli?

Gość dlgkjd
podbijam ;)

Gość dlgkjd
jest ktoś?

Gość okokokokokok
ja mam w poniedzialek, a TY?? umiesz cos

Gość dlgkjd
też mam w poniedziałek..

Gość dlgkjd
Ale niektórzy mieli dzisiaj, bo terminy matur ustnych z j.angielskiego rozpoczęły się od dnia dzisiejszego..

Gość okokokokokok
no wiem wiem

Gość dlgkjd
znasz kogoś kto dzisiaj miał ? ;)

Gość okokokokokok
nie;p

Gość dlgkjd
chciałam się też dowiedzieć czy w tym roku trudny jest dla osób które sobie średnio z tym radzą ;p

Gość okokokokokok
wszystkie zestawy sa podobne wiec w sumie sama sie mozesz ocenic po tym jak Ci idzie w domu , a z czym Ci idzie lepiej z czym gorzej? ja to sie jedynie boje tego dialogu

Gość dlgkjd
No właśnie dialog, bo opis obrazka i to ostatnie zadanie z wyborem i uzasadnieniem jakoś ujdzie. I ten nauczyciel z którym mam zastanawiam się czy dość proste pytania będzie zadawać, bo jeśli powie szybko i niewyraźnie to mogę nic nie zrozumieć ;/

Gość okokokokokok
wiem o co chodzi, bo raz mozna poprosic o powtorzenie ale kilka to juz Ci odejmuja punkty, ja nie umiem tych dialogow myslisz ze jak sie nie wypowiem w tym zadaniu a zreszta jako tao to zdam? co mialas z ang na koniec jaka ocene?

Gość dlgkjd
Powiem Ci tak: kolega z mojej kl co co roku ledwo co zdawał z angola miał dst a koleżanka moja co jest na prawdę świetna z angielskiego i z gimn egzaminu miała 49 punktów to o czymś to świadczy, prawda? miała taką samą ocenę jak kolega. Więc wystawianie ocen nie jest sprawiedliwe a tym bardziej, że w 2 sem 3 kl przyszła nowa nauczycielka, która zaczęła się panoszyć ; ]

Gość dlgkjd
zobaczymy jak to będzie. jeśli nie zdam to marny mój los..

Gość matura nie bzdura
Nie martwcie się tak kochani, ja egzaminowałam już w tamtym roku i zawsze staram się mówić spokojnie, wyraźnie do uczniów, daję im czas na odpowiedź...wiem jaki to dla was stres, czasem było tak, że najlepsi uczniowie, zawsze na lekcjach wygadani mieli problem przez stres. Więcej luzu, nie musicie być idealni i zdać wszystko na ponad 90%, porażki tez wiele uczą i dotykają każdego, nauczycieli też. A tu filmik dla motywacji http://www.youtube.com/watch?v=Z4YFgTJ9Xsk

Gość okokokokokok
dzieki motywujacy film

Gość grfdsa
ja mam w poeniedziałek ale inne klasy miały dzisiaj i z 1 tury nie przepuścili 6 osób czyli połowy ;/