Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dlgkjd

angielski

Polecane posty

Go艣膰 dlgkjd

Czy kto艣 z Was mia艂 ju偶 dzisiaj ustny angielski? J.angielski - cz. ustna na maturze niekt贸rzy zdaj膮 w艂a艣nie od dzisiaj. Jak Wam posz艂o Ci co mieli?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dlgkjd
podbijam ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dlgkjd
jest kto艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 okokokokokok
ja mam w poniedzialek, a TY?? umiesz cos

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dlgkjd
te偶 mam w poniedzia艂ek..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dlgkjd
Ale niekt贸rzy mieli dzisiaj, bo terminy matur ustnych z j.angielskiego rozpocz臋艂y si臋 od dnia dzisiejszego..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 okokokokokok
no wiem wiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dlgkjd
znasz kogo艣 kto dzisiaj mia艂 ? ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 okokokokokok
nie;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dlgkjd
chcia艂am si臋 te偶 dowiedzie膰 czy w tym roku trudny jest dla os贸b kt贸re sobie 艣rednio z tym radz膮 ;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 okokokokokok
wszystkie zestawy sa podobne wiec w sumie sama sie mozesz ocenic po tym jak Ci idzie w domu , a z czym Ci idzie lepiej z czym gorzej? ja to sie jedynie boje tego dialogu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dlgkjd
No w艂a艣nie dialog, bo opis obrazka i to ostatnie zadanie z wyborem i uzasadnieniem jako艣 ujdzie. I ten nauczyciel z kt贸rym mam zastanawiam si臋 czy do艣膰 proste pytania b臋dzie zadawa膰, bo je艣li powie szybko i niewyra藕nie to mog臋 nic nie zrozumie膰 ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 okokokokokok
wiem o co chodzi, bo raz mozna poprosic o powtorzenie ale kilka to juz Ci odejmuja punkty, ja nie umiem tych dialogow myslisz ze jak sie nie wypowiem w tym zadaniu a zreszta jako tao to zdam? co mialas z ang na koniec jaka ocene?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dlgkjd
Powiem Ci tak: kolega z mojej kl co co roku ledwo co zdawa艂 z angola mia艂 dst a kole偶anka moja co jest na prawd臋 艣wietna z angielskiego i z gimn egzaminu mia艂a 49 punkt贸w to o czym艣 to 艣wiadczy, prawda? mia艂a tak膮 sam膮 ocen臋 jak kolega. Wi臋c wystawianie ocen nie jest sprawiedliwe a tym bardziej, 偶e w 2 sem 3 kl przysz艂a nowa nauczycielka, kt贸ra zacz臋艂a si臋 panoszy膰 ; ]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dlgkjd
zobaczymy jak to b臋dzie. je艣li nie zdam to marny m贸j los..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matura nie bzdura
Nie martwcie si臋 tak kochani, ja egzaminowa艂am ju偶 w tamtym roku i zawsze staram si臋 m贸wi膰 spokojnie, wyra藕nie do uczni贸w, daj臋 im czas na odpowied藕...wiem jaki to dla was stres, czasem by艂o tak, 偶e najlepsi uczniowie, zawsze na lekcjach wygadani mieli problem przez stres. Wi臋cej luzu, nie musicie by膰 idealni i zda膰 wszystko na ponad 90%, pora偶ki tez wiele ucz膮 i dotykaj膮 ka偶dego, nauczycieli te偶. A tu filmik dla motywacji http://www.youtube.com/watch?v=Z4YFgTJ9Xsk

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 okokokokokok
dzieki motywujacy film

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grfdsa
ja mam w poeniedzia艂ek ale inne klasy mia艂y dzisiaj i z 1 tury nie przepu艣cili 6 os贸b czyli po艂owy ;/

Udost臋pnij ten post