Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gośka222

CHCIELIŚMY WZIĄŚĆ ŚLUB ZA ROK- ALE CHYBA SIĘ NIE UDA...naprawdę to mało czasu???

Polecane posty

Gość mila98765
Gośka napisz z jakiego regionu jesteś. Może podpowiemy jakieś miejsce.

Te namioty są śliczne, i romantyczne, tylko w Polsce pogoda niestety robi co chce ;) pamiętam lipiec zeszłego roku, i moje współczucie dla wszystkich par młodych tego miesiąca, bo praktycznie ciągle lało... Powiedz, skąd jesteś, okolica chociaż, może coś się w necie znajdzie ;) albo poszukaj pod hasłem "odstąpię salę weselną" albo "odstąpię termin w restauracji" czy coś takiego, sporo jest takich ogłoszeń, jak ktoś wcześniej zauważył, ludzie rezerwują jak szaleni kilka lat do przodu, a potem się rozstają...

Nam sie marzyl slub pod golym niebem ale sie urzad nie zgodzil. My mielismy slub w czerwcu 17ego i nasza kwiaciarkA ma wtedy urodziny i nam zapewnila ze od 10 lat w ten dzien nie padako- i miala racje. W takim namiocie nawet gdyby padalo masz drwniana podloge pod spodem wiec deszcz nie bylby problemem. Mi sie marzylo wesele i slub w plenerze...

Gość o j oj oj
słabo posmarowałaś Biest, wszystko się da i cywilny w każdym miejscu, nie wiesz po prostu jak załatwiać takie sprawy.

Kotku drogi ty juz sie nie matrw czy umiem czy tez nie. Niemcy to nie Polska. Z reszta i tak bylo fajnie ...

Gość poweselna
My zorganizowaliśmy ślub w rok, liczba gości nieco mniejsza, miasteczko 18 tys. mieszkańców w woj. łódzkim. Z salą nie było problemu, ale też nie zależało nam na najlepszej, bo miało to być tylko kilkugodzinne przyjęcie dla najbliższej rodziny. Ale udało się :) Ba, nawet organizowaliśmy na odległość, bo już przed ślubem mieszkaliśmy w innym mieście, w innym województwie ;)

Gość panna młoda to ja
my w marcu sie zdecydowalismy, slub z koncem czerwca tego roku, na ok 30 osób + dzieci;]