Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniszczone zycie

mam juz dosc, czy są tu jakieś osoby z

Polecane posty

Gość zniszczone zycie

tradzikiem ktore maja chlopaka,meza,zone?? nie mowie o paru pryszczach na krzyz tylko takim dosc powaznym, mi jeszcze czasem cos wyskoczy ale mam strasznie zniszczona tradzikiem cere , blizny, przebarwienia, dziury i wydaje mi sie ze przez to gowno juz zawsze bede sama, bez makijazu nie moge na siebie patrrzec, nawet z wygladam okropnie, zadko wychodze z domu, nie wyobrazam sobie kiedys byc z kims to mi zniszczylo cale zycie :(:(:(

Gość zniszczone zycie
nawet wibrator odmowil mi posluszenstwa czy jemu tez sie nie podobam?

Gość wydaje mi sie ze nie
tzn ja nigdy nie widzialam nawet na ulicy par z tradzikiem albo zeby miala go jedna ze stron, tacy ludzie są zamknięci w sobie i izolują sie od świata, przykre ale prawdziwe

Znam dziewczynę, strasznie pryszczatą (teraz to już może nie, ale w iceum była katastrofa), wieczny trądzik na całej twarzy, w dodatku sama w sobie też niezbyt urodziwa. A chłopaka wiecznie jakiegoś miała i ma do tej pory, choć trądziku już nie ma, ale pozostały blizny.

Gość harajukutokyo
zbieraj pieniazki na wizyte u kosmetologa to usunie blizny a jesli sa glebokie to je spłyci żeby wygladal to bardziej estetycznie, do teog dobrze dobrany makijaz i problem z glowy :)

Gość nie martw sie przez ten czas
izotek, curacne i pokochasz zycie.

Gość harajukutokyo
idz do kosmetologa, usunie blizny lub spłyci , do tego dobrze dobrany makijaz i po prosblemie ;P

Gość to nie jest takie proste kocha
ni jak wam sie wydaje , tradzik u dermatologa, kosmetyczki ,endokrynoiloga czy ginekologa a i tak mozna leczyc latami izotek curane owszem pomaga czasami na stale a czasami tylko na czas brania i mozna sie dorobic przykrych skutkow ubocznych

ale witaj w klubie tez mam okropną cere OKROPNA i tez mi to zniszczylo zycie jak chcesz mozemy nawiazac jakis kontakt chociaz jestem dziewczyna :)

Gość zniszczone zycie
ja juz poprostu nie mam sily, wszyscy znajomi sie bawia, maja swoje drugie polowki, niektorzy juz nawet dzieci a ja siedze w pokoju i sie ukrywam przed calym swiatem, codziennie placze i nie wiem co ja takiego zlego zrobilam ze mnie to spotkalo chyba wolalanym juz nie istniec niz tak sie meczyc :(

Gość rozaliaaaaaa
ja miałam bardzo powazny problem z tradzikiem, normalnie krosty na całej buzi :-( MASAKRA :-( najgorsze było tak z 7 lat miedzy 14 a 21 lat potem coraz lepiej :-) teraz mam 31 na buzi pryszczy juz nie mam, nawet wychodze z domu bez makijazu :-) moja bratowa ma 31lat i nadal cala buzia w syfach :-( cała linia zuchwy w ropnych pryszczach wiec chyba nie ma reguly ze z tradziku sie wyrasta :-(

a moglabyś pokazac ten tradzik? masz grubą tłusta skóre i ropne zmiany? czy raczej cienska wrazliwa ze skolonnoscia do czerwienienia z popekanymi nazynkami? tradzik grudkowo krostkowy ? brałas izotek? słyszałas w ogole o tym ?

Gość zniszczone zycie
skore mam raczej cienka, ale co jakis czas pojawiaja sie ropne zmiany przewaznie na policzkach bo czolo,zuchwe brode,skronie mam w miare czyste ale policzki to katastrfa, najgorsze jest to ze po kazdym nawet malym pryszczu zostaje mi blizna ktora goi sie miesiacami i nawet jak nie mam pryszczy to cera i tak wyglada koszmarnie cala w czerwonych plamach po syfach ;( w dodatku jak sie budze rano to sie lekko swieci a potem jak naloze podklad to wygladam jak chodzacy koszmar, skora wysuszona i luszczaca sie :( dzisiaj mam mega dola bo na policzku mi wyszlo 5 nowych syfow juz nie mam sil znowu blizny zostana :( a o izoteku slyszalam wchodze na ich forum juz od 2 lat i przegladam zdjecia, ale nie mam kasy do pracy nie pojde bo mam problem z wyjsciem z domu a co dopiero chodzic codziennie do pracy

wylicz sobie ile musisz uzbierac i sprobuj znalesc jakas prace przez internet? a rodzice nie mogliby Ci pozyczyc?

Gość zniszczone zycie
mowilam kiedys mamie o tym leku ze chcialabym go brac itp a ona ze przeciez nic mi nie jest i mam tylko pare pryszczy na krzyz i plamek, ona wogole nie rozumie tego problemu mysli ze to sobie wymyslilam , zreszta ja mam straszny problem z mowieniem o tym,wstydze sie poprostu i odrazu mam lzy w oczach

Gość zniszczone zycie
zreszta ona tak naprawde nie wie jaka mam cere bo zawsze ukrywam sie za wlosami albo chodze w makijazu, to chore ale wstydze sie nawet przed rodzicami :(

no a ona nie widzi w tym problemu ze nie masz chlopaka znajomych pracy? ze siedzisz ciagle w domu? myślisz ze rodzice mieliby na tyle pieniedzy zeby Ci pozyczyc? to prostu zmaz makijaz pokaz im jak jest ,wytlumacz ze to przez to wstydzisz sie wychodzic z domu ...itd i nawet jak sie rozplaczesz to przeciez Twoi rodzice musisz sie przemóc i sprobowac cos z tym robic, konkretnie skupiaj sie na celu (wiem ze nawet ciezko isc do dermatologa bez makijazu ) ale po prostu to rób konsekwentnie krok po kroku

Gość zniszczone zycie
tzn wiesz to nie jest tak ze wogole nie wychodze, wychodze z domu ale przewaznie wieczorami jak jest ciemno bo wtedy tak tego nie widac i czuje sie pewniej ale jak wyjde w dzien to czuje sie okropnie, mam wrazenie ze wszyscy na mnie patrza i bardzo rzadko wychodze jak jest jasno, tylko jak juz musze, a tak bardzo kocham slonce :( "to prostu zmaz makijaz pokaz im jak jest ,wytlumacz ze to przez to wstydzisz sie wychodzic z domu ...itd i nawet jak sie rozplaczesz to przeciez Twoi rodzice" wlasnie tego sobie nawet wyobrazic nie moge, wiem ze tak by bylo najlepiej ale nie mam odwagi sie im tak pokazac a co dopiero to powiedzieciec ;( ale musze cos z tym zrobic bo inaczej zwariuje, ja nie zyje a wegetuje, chodze spac w nocy i spie do pozna i tak mi mijaja dni i cala mlodosc, to niewyobrazalne jak to gowno moze zniszczyc zycie :O czasami sobie wyobrazam jakby to bylo jakbym miala normalna cere, pewnie by mnie bylo wszedzie pelno, bardzo rzadko bym siedziala w domu, napewno mialabym juz kogos i moje zycie wygladaloby zupelnie inaczej :(

Gość zniszczone zycie
oj przepraszam tam mialo byc chodze spac nad ranem, a nie w nocy

Gość lobo72
Ja już wyleczyłem trądzik, ale to dziadostwo zniszczyło mi psychę, także też będe sam już zawsze. Miałem pecha :(

Gość Basi24
Autorko musisz sie poprostu przelamać i otworzyć, najgorzej jest dusić to w sobie to do niczego dobrego nie prowadzi, powiedz rodzicom co cie gnębi a oni ci pomogą, inaczej nabawisz sie depresji o ile już jej nie masz

Gość zniszczone zycie
depresje mam napewno, nie widze sensu zycia, wszystko mi jedno, olewam znajomych :( psychike mam strasznie zniszczona a moje poczucie wlasnej wartosci wynosi 0

Gość ladna ale te wlosy to
Bo Tradzik to najwieksze scierwo jakie moze byc, sama przez to przechodzilam