Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myjcie_wlosy

Myjcie cialo i wlosy -:)))))

Polecane posty

Gość myjcie_wlosy

Ja widze wiekszosc kobiet z ,,nieświeżymi włosach" to się zastanawiam czy ze mną coś nie tak czy z nimi. Jak bylam nastolatką włosy myłam co 2-3 dni i powiem wam ze nastepnego dnia po umyciu glowy wlosy nie sa już tak swieze i puszyste oraz pachnace jak myte codziennie. wiekszosc z was niestety przy swoich mezach chodzi z taka nieswieza glowa . Czy was to nie razi??? To samo ladne ubranie, sexowne itp. Wiekszosc z was wychodzi na ulice tak jak ja jestem ubrana w domu. Ciekawi mnie wasze podejscie. Czy macierzynstwo niektorym naprawde robi taka ,, sieczkę z głowy"?

ja tez codziennie myje :) i nie lubie patrzec na osoby z tlustymi wlosami... bleh

Gość klopsik22
kazdy myje jak chce Ja nie musze,mam puszyste,krecone wlosy i bardzo wrazliwa,atopowa skore glowy Jak mylam codziennie to robila mi sie sucha skorupa na glowie,taki kask...:(

U mnie jest ten problem, że muszę myć codziennie. Mój tato też, chyba rodzinne. Strasznie mi się przetłuszczają włosy, nie raz w sobotę pozwalam sobie na "wczorajsze".

Gość ...och
No ja też niestety musze myć codziennie :/ teraz mam krótkie to szybko to robie i mniej kłopotu z układaniem. Pamiętam jak w gimnazjum miałam w klasie taką klientke zasyfioną, masakra!!!

Gość tuiity
Jako nastolatka myłam włosy raz w tygodnu i cały czas były piękne, błyszczące i pofalowane. Jak później zaczełam myć częściej, zaczęły mi się przetłuszczać. Teraz myje co 4 dni. Uważam, że nie każdym włosom służy codzienne mycie. Kazdy powinien wiedzieć jak częstego mycia jego własne włosy wymagają.

Gość rafineria
Pewnie...myjcie 3 razy dziennie nawet...zaczną wam wypadać 3 razy szybciej niż po jednorazowym myciu. Włosy to pozostałość po futrze które kiedyś posiadaliśmy. "tłuste" jak powiadasz włosy chroniły nasze ciała przed wilgocią i zimnem. Chroniły w ten sposób również same siebie. Zbyt częste mycie powoduje wysychanie i łuszczenie się naskórka na głowie, uszkadza cebulki a same włosy po "dezynekcji" stają się suche i łamliwe jak niezebrane z pola siano po dwutygodniowych upałach...Nie radzę zbliżać się do takich osobników z otwartym ogniem

Gość asdsdfergtrhyu
Dziś w sklepie widziałam taką młodą dziewczynę, która normalnie cuchniała brudem. Miała też brudne włosy i brudne ubranie. Ale najgorszy był ten smród.

Niestety u mnie w klasie też były osoby, który myły włosy co 4 dzień, nie które raz w tygodniu.. Patrzyłam zawsze na nie z zazdrością, bo moje codziennie trzeba myć. Kiedyś fryzjerka powiedziała, że to nie dobrze i stwierdziła, że mam zaprzestać myć na kilka dni i potem spróbować- szczerze zero efektu. Potem myłam jakiś czas co drugi dzień... jednak nie mogłam patrzeć w lustro popołudniu drugiego dnia. I tak oto na nowo myję je codziennie.

Gość rafineria
Ale że widziałaś jak cuchnęła? Unosiły się z niej jakieś widoczne opary w postaci wstążek smrodliwego dymu czy jak?

Gość myjcie_wlosy
rafineria - widze ze masz duzo do powiedzenia o naszyhch przodkach :)))) Szkoda tylko, ze niektorym z nas jest do nich blizej albo sa tak do nich bardzo podobni:))))

Gość też spotykam młode osoby
które się nie myją,młodzi mężczyźni,kobiety bożżżże mydło najtańsze złotówke a wode chyba kazdy ma ......

Gość asdsdfergtrhyu
Dziewczynę widziałam, a smród czułam. Czy wg Ciebie powinnam napisać, że czułam dziewczynę??? Po polsku to napisałam.

Gość ale dlaczego kierujesz
TO DO KOBIET? PANOM TEZ BY SIE PRZYDALO ZADBAC O SIEBIE, BO W POLSCE NIESTETY SLABO Z TYM

Gość rafineria
Jeżeli higiena osiąga granice po przekroczeniu której zaczyna być szkodliwa dla zdrowia to już nie jest dbanie o czystość tylko obsesja. osoby takie powinno sie ddla ich własnego bezpieczeństwa nadzorować 24 godzny na dobę.

Gość fssjofxhdjkufc
ja włosy myję 2 razy w tygodniu nie śmierdzą nie wyglądają na brudne czy przetłuszczone i ładnie się układają a swoją drogą to chyba bym zdechła jakbym miała codziennie myć rozczesywać i suszyć włosy do pasa:O

Gość rafineria- hehehehe
rafineria - skoro dla ciebie mycie glowy codzienne graniczy z niebezpieczenstwem dla zdrowia współczuję :) I faktycznie niczym się nie roznisz od malpy:))))

Gość idiotkiiiiiii999
co za idiotki- jak ktos sie myje codziennie to jakies zagrozenie ?:)))))) No ciekawe... To tylko na wsi ,,czeste mycie skraca zycie"

Gość Rafineria
Dzięki za komplement. Tym bardziej, że mam w miarę długie jak na faceta włosy i zamierzam je zapuszczać dalej:)

Gość veveve
Ja takaze myje codziennie. Uwazam, ze jesli komus sie tak nie przetluszczaja to nie musi myc codziennie, ale razi mnie jak widze, ze llaski maja "kluchy na glowie". Obrzydza mnie to, tak samo jak paznokcie dlugie,a pod nimi brud. APEL!!! DZIEWCZYNY LEPSZE SA KROTKIE PAZNOKCIE, A CZYSTE, NIZ DLUGIE, A BRUDASY!!!!

Gość idiotkiiiiiii999
albo odpryski z lakieru ;) Lub jeden paznokieć dlugi a drugi krotki;)

Gość Rafineria
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::O:O...

Gość veveve
Ktos tu napisal , ze na wsi chyba panuje poglady "czeste mycie skraca zycie" - zapewniam cie, ze sie mylisz. Co wy myslicie, ze na wsi to juz sie ludzie nie myja? bez przesady. Teraz na wsi wiecej czysciochow niz w miescie.

Gość Rafineria
veveve nie nisz im wizji świata, którą z taką pieczołowitościa pielęgnują...nie odbieraj im niewinnej radości związanej z kolorowaniem świata na czarno i biało...daj im szanse;) Może jeszcze wyrosną z debilizmu...

Gość ja myję co drugi dzień
nie mam potrzeby codziennie i wcale nie chodzę z tłustymi włosami. Przecież każdy ma inne włosy, jednym się przetłuszczają bardziej a innym mniej, każdy myje włosy wg potrzeb. Ja właśnie myłam wczoraj i dzisiaj mam nadal mięciutkie, i jutro będę myła znowu. Aha i włosów nigdy nie suszę (no w wyjatkowych okolicznościach czasami jeżeli b. się spieszę) bo uważam, że to im szkodzi. A włosy chocby myte codziennie ale wyglądające jak u szopa przez przesuszenie od suszary i popalone prostownicą też tak ślicznie nie wyglądaja i mnie to razi totalnie.

Gość jhave2020
Dla mnie mycie włosów jest taka sama podstawą jak mycie zębów. Myję codziennie rano chociaż wcale mi sie nie przetłuszczają. A włosy mam prawie do pasa...Aaaaa, i w zimie myję wieczorem rzecz jasna....

Gość mam wlosy do pasa!
i mam je myc cdziennie? nie,nie myje codziennie i nie zamierzam. Jak mylam wlosy co dwa dni to zrobily sie tak suche,ze szkoda slow. Fryzjerka zalecila mi myc co 3-5 dni,w zaleznosci od pogody i od mojej samej oceny stanu moich wlosow. Dodam,ze mam wlosy krecone.

Gość idiotkiiiiiii999
tak wieśniary:)))) Zabolało widac- ale z tego co widze to najwicej zapuszczonych osob jest na wsiach :) Jak ktos nie musi myc codziennie niech nie myje ale wiekszosc wlosow tego wymaga :) I na wiekszosci mozna smazyc tez frytki na sloncu:)))) A pozniej sie dziwia ze facet sie oglada albo zerka na zadbane dziewczyny :)))))

Gość a co ma macierzństwo
wspólnego z tłustymi włosami ?????? pełno nastolatek, bezdzietnych i nawet dojrzałych kobiet chodzi z tłustymi włosami. jak ktoś ma taki sposób bycia to ma i nie ma to nic wspólnego z macierzyństwem.