Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania21213123

Co mam zrobić??

Polecane posty

Gość ania21213123

mam taki problem ,ze bardzo lubie mojego kolege , fajny z niego gosć i w ogóle ,ale on od jakiegos czasu chce ode mnie cos wiecej.. najchetniej zwiazku ,a jesli nie to seksu. jest bardzo namolny czasami i nie trafia do niego jak setny raz mu mowie ,ze nic wiecej miedzy nami nie bedzie nie to żebym była jakas cnotka ,ale mnie od niego poprostu odrzuca fizycznie , w pewien sposob mnie obrzydza choc nie jest jakiś szpetny no ,ale cos takiego w sobie ma ,ze na sama mysl seksu z nim mi sie robi niedobrze Problem w tym ,ze to sie zrobilo nie do wytrzymania ostatnio i boje sie np z nim spotykac poza publicznymi miejscami skoro jest taki napalony tak poza tym to jak wpsomniałam swietnie mi sie z nim rozmawia i bardzo go lubie poza tym mi sporo pomogł w roznych sprawach np z praca itd zerwac ta znajomosc?

Gość ania21213123
nawet to ,ze mam faceta to dla niego nie jest argument.. .

Gość ania21213123
juz mu mialam dac ale sie natrafil pan Zenek nasz dozorca i tak mnie w kaciku na miotly zruchal , ze mialam dosc seksu na miesiac

Gość ania21213123
ale on mi ludzac sie ze mu w koncu dam kupuje mi prezenty , wiecie , ze trudno z czegos zrezygnowac gdy to mnie kreci