Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koralowa21

ciąża?

Polecane posty

Gość koralowa21

Hej Dziewczyny! Mam takie pytanie, może któraś z Was była w podobnej sytuacji lub zna się bardziej niż ja. Ale do sedna. W 8 dniu cyklu kochałam się ze swoim mężczyzną, zabezpieczaliśmy się prezerwatywą, a do wytrysku doszło poza mną. Miesiączki mam dość nieregularne, przez ostatnie 5 miesięcy były średnio co 30-31 dni, raz zdarzyło się co 24 dni. Wydawało mi się (nie mam jeszcze takiego wielkiego doświadczenia w obserwowaniu swojego ciała) że 12 czy 13 dnia cyklu miałam owulację, ale nie jestem pewna. Zaniepokoił mnie jednak fakt, że bolą mnie piersi i to mocno, są ciężkie, obolałe już 18 dnia cyklu, czyli mniej więcej 10 dni przed spodziewaną miesiączką. I pobolewa mnie brzuch. Myślicie, że to jest objaw zbliżającej się, nieregularnej miesiączki, czy raczej objaw ciąży? Martwię się, bo może gdzieś tam przypadkiem plemniki się dostały. Proszę o poradę i wyrozumiałość. Pozdrawiam.

Ciążę możesz wykluczyć na 100% Zapewniam Cię,że tak wczesna ciąża nie daje tak oczywistych objawów jak powiększone i bolesne piersi. Brzuch też wtedy nie boli - ból powodują rozciągające się więzadła macicy ale to tak koło 8-10 tygodnia ciąży dopiero. Kochałaś się z zabezpieczeniem prawda?MAsz nieregularne cykle a co za tym idzie objawy przed miesiączką też nie muszą być zawsze takie same Głowa do góry:)

Zgadzam się z poprzedniczką. Mnie też się wydaje, że to objaw nadchodzącej @

Gość koralowa21
Dzięki, trochę mnie uspokoiłaś. Choć ten ból piersi jest taki dziwny, nietypowy i zaczerwienienie wokół sutków. No ale nic, pozostaje mi czekać na miesiączkę, oby nadeszła.

Gość koralowa21
Dziewczyny, ale czy to normalne, że piersi tak bolą, skoro jeszcze prawie tydzień do okresu? Chyba się nakręcam... ;/

koralowa21 spokojnie histeryzujesz to napewno nie ciążą a ten ból piersi normalny