Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja se myśle

Za miesiąc rozpoczyna się Euro2012

Polecane posty

Gość ja se myśle

przewiduję że będzie smętnie, na trybunach prawie sami tubylcy, małe zainteresowanie za granicą, klapa finansowa i ogólnie barachło 🖐️

Gość Anna z Poznania
Biedne dziecko, mamusia nie przytulała za dzieciaka? Ja mam w głębokim powazaniu ile kibicow bedzie z zagranicy, z Polski czy Wielkopolski... Dla mnie wazne jest to, ze miasto zostalo mocno przebudowane od ulicy Bułgarskiej i rownoległych poczynając, poprzez te w ścislym centrum jak Roosvelta, Bukowska czy Grunwaldzka, poprzez ronda az po zupelnie nowy terminal samolotowy, nowoczesny dworzec pkp, az po Termy Maltańskie,ktore powstały rowniez z kasy na Euro czy kolejke Adrenaline. Miasto wypiękniało, ma jeszcze więcej do zaoferowania i przyjezdnym i mieszkańcom. To się liczy :)

Gość Anna z Poznania
Biedne dziecko, mamusia nie przytulała za dzieciaka? Ja mam w głębokim powazaniu ile kibicow bedzie z zagranicy, z Polski czy Wielkopolski... Dla mnie wazne jest to, ze miasto zostalo mocno przebudowane od ulicy Bułgarskiej i rownoległych poczynając, poprzez te w ścislym centrum jak Roosvelta, Bukowska czy Grunwaldzka, poprzez ronda az po zupelnie nowy terminal samolotowy, nowoczesny dworzec pkp, az po Termy Maltańskie,ktore powstały rowniez z kasy na Euro czy kolejke Adrenaline. Miasto wypiękniało, ma jeszcze więcej do zaoferowania i przyjezdnym i mieszkańcom. To się liczy :)

Gość mykonos
będzie jedna zadyma, blokady dróg, marsze i prostesty :D

Gość fsdeso
bzdury .. Wlasnie wiekszosc kibicow bedzie zza granicy , a Polakow mało .. w Polsce piła nie jest popularna nasza reprezentacja gra bardzo słabo .. Zajmujemy dopiero 65 miejsce na swiecie Hiszpanie na pewno przyjada do polski ich kibice beda starali sie stanac na wysokosci zadania i wspierac reprezentacje ktora jest w pierwszej piątce rankingu swiatowego

Gość fsdeso
Nasi siatkarze graja bardzo dobrze i kibice wszedze sie pojawiają .. dla Hiszpanow czy Włochow . ich reprezentacja jest tym czym dla nas Małysz .

Gość fsdeso
a nasza reprezentacja to dno i martwie sie czy po Euro te stadiony beda zepełnione chociaz w jednej trzeciej .. A jak reprezentacja słaba i klubowa piła słaba to kibice nie przychodza na mecze .