Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia_kkk

ślub obiad+grill

Polecane posty

Gość kasia_kkk

Planuję powoli ślub. Nie chcemy wesela bo nie przepadamy za takimi imprezami. Wymyśliłam, że po ślubie pójdziemy na obiad do restauracji z najbliższymi(koło 20 osób). A później wieczorem zrobilibyśmy grila dla przyjaciół, znajomych. Znalazłam fajny ośrodek w górach(15 km od usc), wynajem za 300 zł, jest grill, namioty na 100 osób. Facet mojej koleżanki ma sprzęt grający, więc muzyka też byłaby. Można to fajnie zorganizować. Ale nie wiem czy w dniu ślubu czy na następny dzień ta impreza dla znajomych? Jak myślicie? Co myślicie o tym pomyśle?

Jak dla mnie bardzo oryginalnie:)Mi się podoba Myślę,że powinniście zrobić obiadek w dniu ślubu a grill dla znajomych następnego dnia. Bo jednak ślub to dzień pełen emocji - będziecie wykończeni. Poza tym - kochana noc poślubna przed wami:D Naprawdę grill ze znajomymi odłóżcie na następny dzień:)

Gość pasuje :)
bardzo fajny pomysl :)

Gość kasia_kkk
W sumie racja z tym, żeby grilla zrobić na następny dzień. Bo jest trochę szykowania :P A goście "z Polski" mogą pozwiedzać okolice, bo pochodzę z Kotliny Kłodzkiej :) Nie mieszkam już tam, ale chcę wziąć tam ślub.

Gość może być, tylko mam
nadzieję, że nie oczekujecie od gości prezentów? chyba, że coś ze sklepu wszystko po 5 zł :P ale sknera

Super pomysl, widac ze chcecie uczcic ten dzien a nie zebrac koperty :) Ja juz dawno po slubie tylko we dwoje I wlasnie obiadem I grillem w ogrodzie planujemy to uczcic :)

Gość kasia_kkk
że ja jestem sknerą? nie lubię, wręcz nienawidzę wesel więc po co mam robić? żeby mi rodzinka dupę obrobiła? Nie chodzi o kasę tylko o zabawę, wolę imprezę przy grillu i muzyce z płyt niż sztywne wesele

Gość kasia_kkk
a co do prezentów to jak ktoś będzie chciał to da, jak nie to nie. Nie o prezenty chodzi tylko o zabawę

Gość taka se taka se
w takim razie może być

Kasia-ja tam nie mysle ze jestes sknera tylko osoba praktyczna I chcaca sie ucieszyc ze swojego szczescia z rodzina :). Napewno sie uda ,powodzenia

Gość kasia_kkk
o sknerze napisałam odnośnie wypowiedzi "może być, tylko mam". Potwierdzacie to, że warto pójść na przekór i zrobić coś innego :) mam nadzieję, że gościom się spodoba

Gość super pomysł +jasne przesłanie
że chodzi Wam o spotkanie z bliskimi, a nie wyciąganie kasy i tańce hulańce, których nie lubicie... powodzenia, trzymam kciuki!!!!