Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedlugo juz.........

Niedługo bede komornikiem :) nie moge sie doczekać

Polecane posty

bede odbieral wam wasze domy ,odbieral majątki , licytowal dorobek zycia :) teraz nastaly dobre czasy dla nas

Łódź Widzew :)

Gość dfgdghfhdhf
a czy kobieta tez moze zostac komornikiem ?? :D

Gość dfgdghfhdhf
a co to znaczy ? z góry okreslają ilosc komornikow przydzielonych do jednego sądu ? sory ze pytam , świeza maturzystka :classic_cool:

Gość tak to widze
a dla mnie jesteś debil a nie komornik przyszły bo idioto nawet w tym fachu trzeba mieć trochę rozumu a nie cieszyć się bo komuś coś zabierzesz wykonywać będziesz swoją pracę i to wszystko !!!!!!!!!

Gość opppppppppppppsss
Nie wiem czy to taka fajna praca :O Moja przyjaciółka pracowała jako windykator ... ksiązke mozna o tym napisać :O

Komornik ma ten plus, ze dziala na podstawie orzeczenia sadu, czyli majac tytul wykonawczy moze poslugiwac sie policja. Windykator nie moze, bo nie ma zadnego tytulu. Moze jedynie przekonywac, czy ew lekko pogrozic i nic wiecej:)

Gość opppppppppppppsss
Wiem wiem, ona pracowała dla banku L. z Wrocławia, jeździła i przypominala o długach ,próbowała rozwiązac problemy ze spłatą - ludzie na pokojowe prosby szczuli psami ,rzucali się na nią ,wyzywali eh

Gość tak to widze
no i właśnie dlatego że działać będziesz w imieniu prawa czuli Dura lex,sed lex to wykonujesz swoją robotę normalna praca ale cieszyć się z czego to jest tylko życie i z czasem czego ci nie życzę ale sam możesz być zlicytowany ,różnie to bywa ...........

Gość mimmka
Mój znajomy był komornikiem... był bo juz go nie ma w dziwnych okolicznościach zszedł z tego swiata, więc uważaj żebys nie był nastepny;P

Gość tak to widze
nim- masz racje niezbadane są wyroki boskie ,a tym bardziej ludzkie ....

kolejny, tani temat jakiegoś żartownisia. A komorników w tym kraju jest ok 288 jak dobrze pamiętam. Ktoś pisał o osobie jeżdżącej do ludzi z banku. Windykator / negocjator terenowy. To nie to Samo. Ciekawe ilu będzie komorników jak minister Gowin przeforsuje swoje pomysły de regułacyjne

O zmianach u komornikow nie slyszalem, wiec pewnie tyle samo, bo tu nie chodzi o ilosc komornikow, tylko o liczbe rewirow, ktore by trzeba bylo ewentualnie podzielic na mniejsze. Innego wyjscia nie widze.