Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaibezrobotnaiiiizzzz

kto chce TAROTA?

Polecane posty

piszcie - postawię wam. za darmo. 2 mój TAROT w życiu i tyle.

Gość fryzjerka2012
ja chcę 8,01,1990

Oż kurde - daty... muszę pomyśleć chwilkę. Daj mi trochę czasu. 15 minut. i zaraz Ci napiszę. Pozdrawiam tymczasem 🌼

Gość Myszka miki gra z guziki
na pewno wiecie co robicie? toż to bezrobotna psycholka:)

Gość spojrzcie na nick autorki
ps. wysmiewacie wrozki a lecicie pierwsi jak jest okazja hahahahaha 🖐️

wiesz co - postawię Ci na ksywkę bez dat. Z datami nie bo nie da sie na roślinę zwierzę. Hmmm no coś Ci to da bez dat - roślinę zwierzę masz - figury - po zapłacie i tyle. Czysta kasa. Daty nie za bardzo mi pasują wiesz i zaraz Ci napiszę co Ci proponuję. Pioruna nie chcesz to 7 kart i zaraz Ci napiszę co Ci wychodzi.

Gość CrK
Jak zrozumiecie jej "przekaz" to wiedzcie że coś się dzieje :o

Nie za dużo ksywek. Po kolei - muszę pomyśleć - najpierw fryzjerce - pózniej dalej. to trochę potrwa - wszystko z wizualizacji , żeby nie było mnie w tym bo ja jestem ograna na forum i tak dalej i tyle. Na roślinę zwierzę. To tyle. Za dużo nie będę stawiac bo to nie ma sensu - kasa i na kasę. To ma sens, a reszta bez sensu. Po co wam roślina, zwierzę? Do rodowodu jedynie i tyle. Albo na matmę. I to jedyny powód.

Gość Dej Ziii
Ja też bardzo proszę.... plisssss

Na imię jeszcze postawię i tak chyba są daty I JESZCZE FIGURA i dopiero daty - to widzicie - muszę sobie to przemyśleć i zaraz dojdę do dat też bo to też coś oznacza. Ale imię ważniejsze niż data. No i trochę cierpliwości i zaraz coś mi powinno wyjść i data bez imienia też ale ograne imieniem bo nie chcę żeby mi książki poszły bo mam złe imię i tyle.

No wszystko po kolei - pomalutku. Pozdrawiam. 🌼

Gość fryzjerka2012
No to czekam :)

Gość szaleństwo niebios
Baśka, jesteś WIELKA!! :D :D :D

Gość tinnn
Zuzanna 20.06.1992

Do fryzjerki 2012 - daty byle jak bo bez imienia - a ja muszę mieć imie. Może ktoś inny nie potrzebuje wiecie bo pójdą mi krzyże rodowodowe i tyle. No to masz takie karty i chcesz piorun to plus 4 - zakochani i 3 puste to se pioruna wstaw, ale te karty masz ciężkie i są takie: 1. Głupiec 2. Mag 3. Kapłanka 4.Cesarzowa 5. Wisielec 6.Diabeł 7.Wieża Plus 4 na piorun - może jeszcze Cesarz gdzieś tam, ale to do pioruna - niekoniecznie zakochani - to najlepsze, ale w sumie do pioruna pasuje ci CESARZ i tyle. No i to wszystko. Teraz następne osoby.

Gość tinnn
Z góry dziekuje :)

Teraz spontaniczna kocica - Aleksandra Takie karty: 1. Głupiec 2.Mag 3. cesarzowa 4.kapłan 5.zakochani 6.rydwan 7.moc + 4 do pioruna jeśli chcesz 1 Wisielec i 3 puste i tyle. Na datę nie patrzę bo idą krzyże rodowodowe. Tylko imię. No coś tam masz. To i tak jest bez sensu jak piszę bo to jest z kasy na kasę a reszta to tam pierdy. Z tym piorunem włacznie bo trzeba mieć dobrze pioruna, a nie takie coś. I to jest wiecie na waszą odpowiedzialność ten piorun - za pierwszy post. Każdemu postawię ale na waszą odpowiedzialnośc.

na razie tyle żeby mi państwo nie poszło. Chociaż? Dwa na dzień chyba można postawić i nic się nie dzieje. To jeszcze egzamin dla Moniki - uważam, że masz zdany. No i tyle. następne 2 taroty jutro. Ja tylko mogę 2 taroty na dzień postawić i mam dni tygodnia, a dla mnie to jest ważne. No w sumie dziś 3 taroty, ale 1 i 2 taroty i zaraz jeszcze zobaczę czy coś się dzieje. Ja sie też muszę ograć bo mam to gdzieś - to jest taka matma - 2 i 2 jest 4 i tyle. I roślina , zwierzę musi mi wychodzić i muszę mieć państwo i wszystkie figury, liczby musi mi pasować. Więc nie wiem ile na dzień ale muszę się dopasować i tyle. Ale chyba stawiać mogę dalej państwo mi nie leci żadne i tyle.

Zuzanna teraz karty dla niej - bez daty urodzenia na dzień tygodnia - dni tygodnia miesiące ZODIAK, ale bez kasy nie da się odebrać i tyle. No ale bez dat bo mnie nie pasują Oto karty dla Zuzanny 1.Głupiec 2.Mag 3.Kapłanka 4.Cesarzowa 5.Cesarz 6.kapłan 7.Zakochani do pioruna ma Rydwan i 3 puste. Oto jej karty i tyle. I ma pioruna. W ogóle nie stoi o Tarot i po co kaze go sobie stawiać. Nie wolno też tak robić, ale chciała i postawiłam i tyle. Powinna iść do spowiedzi i się wyspowiadać. To jest dozwolone na kasę - piorun jest na waszą odpowiedzialnośc. Jak w was łupnie - nie do mnie i tyle. W ogóle powinny być ubezpieczenia wiecie wróżek na piorun i tyle. Jakoś tak to powinno iść - na sytuacje jak dziś po południu. MOJE ZDANIE i tyle. 🌼

Dobra zostaje jej wizualizacja, ale TAROT to są ludzie i w sumie powiem wam wizualizacja zostaje tym którzy są na kasę i tyle. A reszta to nie wiem. Bo to jest logiczne że tak zostaje tarot choc wiecie bez kasy też zostaje i tyle. Ale stoi się o tarota, jeśli dajesz go stawiać. Nie wolno robić tak, że masz tarota gdzieś, a każesz go sobie stawiac. Tak sie nie robi. I wtedy jest wizualizacja sie dowiem. No ale to jest TAROT. Nie wolno tak robić. Stoi się o TAROTA i jest WIZUALIZACJA wtedy. Nie wolno tego rozdzielać. To są karty. I tak sie nic nie dzieje, a tak? Zostaje wizualizacja i co? To jest dobre? i tyle. A piorun? Może walnąc i tyle. I SŁUSZNIE!!! to nie jest dla jakichś umysłowo chorych dzieci - to nie są głupie zarty i zabawy. Przykro mi :(

Wiecie - do tinnn - jeśli stawiasz sobie tarota to stoisz o niego I ZE MNIE - znaczy z matmy zostaje WIZUALIZACJA i wtedy NIC SIĘ NIE DZIEJE - jest piorun, ale jeśli laska na przykład nie stoi o tarota i chce tylko figury to musi je sobie narysować sama i tyle. Po co jej tarot? A tu np. chcą piorun. I np. daję kartę na pioruna. I co? To trzeba rozumieć, że może w ciebie walnąć. Czemu nie? To jest zachęta. Jakaś dziwaczna figura NIE WIADOMO PO CO zamiast rozrysować sobie z matmy. I wiecie pózniej na wrózę - a co Ty robiłaś i tyle? I koniec :(

Na razie idę nic mi sie nie zaburzyło haaaa i koniec. I chciałam napisać że bloga napiszę wyjaśnię o co mi chodzi ROŚLINA ZWIERZĘ jest do rodowodów z matmy - np. św. Franciszek nie jest z matmy, ale dobra roślina zwierzę to jest Biblia i rodowody np. z Biblii - bo po co roślina zwierzę. Np. na rodowod i tyle. I żeby więcej nie robić takich rzeczy bo to nie ma sensu w sumie bez kasy i tyle. No jedynie na ten piorun, a ja to żeby zarabiać. I to właśnie w Polsce. Gdzieś tam to bym chromoliła, ale w Polsce to wiecie nie widzę przeszkód jeszcze z mojego punktu widzenia. Naprawdę. Pozdrawiam 🌼 cdn.

No na razie nikt niczego nie napisał w tym wątku - ja sobie ogram wiecie daty i spróbuję postawić karty z datami - imię - data - taka kolejność - data bez imienia - co to warte? Jak uważacie? I wiecie ja wam napiszę to są złe pieniądze - no nie wiem czy złe ale nie polecam takiego życia jeśli mam być szczera bo uważam, że jest to stresujące zajęcie i lepiej uczyć w szkole za tę kasę albo z kasą coś bo wiecie - to jest takie samo coś jak księgowy czy coś. Trzeba bardzo uważać, nie ograć się bo nawet jeśli wiecie sie jest dobrym jak się ograsz to po tobie. No to zależy wszystko, ale głupi człowiek jest jak trep z tego. Jednak w dobie kiedy na przykład tak a nie inaczej życie ci sie układa LUB NIE to ludzie w to idą i mają wszystko gdzieś bo normalna praca też jest stresująca, a jak ci udowodaniają że CZARNE TO BIAŁE a BIAŁE TO CZARNE jak mnie to dajcie spokój - wróza i koniec. Także data z imienia najpierw, a pózniej bez imienia. I z systemu matematycznego bo tak mam ograne kafe, że o to nie stoję i tyle. No i tyle na razie - może jeszcze dziś a może jutro zrobię tarota z datami i zobaczę czy to się będzie róznic. Może dziś wiecie żeby dzień pasował. Trochę czasu jeszcze mam. Pozdrawiam 🌼

ja się wiecie jeszcze muszę zgrać i sobie wszystko poogrywać - imion nie muszę, ale daty muszę i data bez imienia to jest DATA bez imienia i tyle. I to też są inne karty, a z imieniem też są inne karty. A czemu bez imienia w sumie? Tajemnica? Złe imię, nie? Cdn 🌼

Wiecie ja napiszę bloga i wszystko to spiszę i tyle. I tak jak piszę to jest jedna matma - trzeba uważać i tyle. Tak jak np. liczysz w zeszycie nie wolno błedu popełnić i wynik. A jak popełnisz to nie taki wynik i tak dalej. Takie cos to jest. Uważać trzeba i tyle. Równie dobrze w szkole można matmy uczyć. Bo taka byłam - matematyczka. Ale ograne figury - zła rodzina -niedobry dobór ludzi i nie dałam rady. A poza tym np. powieszona nauczycielka matmy. I już zaburzenie. I jak to ograć. Bo co to jest ta matma? No własnie to trzeba bardzo dobrze rozumieć bo ktoś się kropnie i wiecie nie wolno się dać takiej osobie bo wszystko leci. Bo jakie ja mam życie. OK, ale czemu? I wiecie tu gdzie mieszkam pełno nauczycielek się przez moją matmę kropnęło i mam kontakt jedynie z panią dyrektor i to są ofiary brygidek bo wzięły i figury i św. Patryka - na język - ja nie jestem Polką i jeszcze kasa, tak? NIE ZA DUŻO TEGO? i tyle. No Ok. ale to krzyż rodowodowy na 3 skrzydła albo drzewa za zdechły chrzest. A rodowod? i tyle. Bo ja nienawidzę brygidek i powiem wam wybaczam to tej Zuzannie że tak sobie OLAŁA tarota, ale nie wiemy jak stoi - o brygidki czy bez w KK. I ja jestem WROGIEM na brygidki - młot na brygidki, a ta osoba może wiecie nie przemyślała i tak sobie olała. Tak to mogę wytłumaczyć i to pasuje. Bo czemu to tak zrobiła. Nie powinna - roślina zwierzę - pisałam. No właśnie - brygidki i jakaś patriotka, a ja miałam figurę ograną przez brygidki -trójkąt. I dlatego chyba wiecie nie umiem na razie zarobić. Może dalej? Albo w ogóle nie zarobię tym TAROTEM - to mam rentę - dokładnie przez brygidki i GÓRE GRABARKE. Dokładnie przez to i tyle :(