Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porazdd

siedze sobie i pije whisky z colą w mojej willi

Polecane posty

Gość porazdd

przed chwilą poruchałem kobiete i kazałem jej wyjść z domu bo chciałem zostać sam... a teraz nalałem sobie szklanke whisky z colą i się zastanwiam ze pieniądze mi chyba pierdolneły do głowy stałem się hamem, ktory traktuje przedmiotowo ludzi, a w szczegolnosci kobiety rucham i porzucam, zdradzam itp... ehh kto ma kase ten ma władze-i to jest racja, jak jeszcze bylem biedny nie mialem zadnej kobiety a teraz? obecnie jestem niby w związku a do tego rucham na boku jeszcze 2 laski jak się ogarnąć?

Gość dropsa
A po co się ogarniać? Źle ci tak? :))

Gość porazdd
źle

Gość faraea
aleś głupi

Gość mastes
oddaj mi ta kase bedziesz szczesliwy

Gość adorowana
mysle ze przydalby Ci sie niezla lekcja od zycia.. ale dobrze, ze masz te skruche i chcesz cos zmienic. moze zacznij od rzucenia Twoje niby laski? po co ma tracic czas z kims, kto jej nie szanuje i nie kocha?.. Ty chyba tez bys tego nie chcial. skoncz tez moze z dzifkami,ktore rozkladaja co chwila innemu facetowi nogi przed nosem. nie sa warte wg mnie nawet takiego pukanka.. seks z milosci, to dopiero seks. naprawde... a co do hajsu, moze przeznacz czesc dla potrzebujacych? na pewno bedzie Ci lzej na sercu.. :)