Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aparatka_21 **

Mintaj ze skórą do smażenia. jak zrobić??

Polecane posty

Gość Aparatka_21 **

Mąż kupił mintaja do usmażenia...ale kupił go z taką srebrną skórą :O jak go smażyć?? Zdjąć tą skórę? Kupił normalne filety tylko po jednej stronie srebrna skóra..poradzcie coś. Próbowałam ją zdjąć-cieżko schodzi

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Aparatka_21 **
nikt nic nie napisze?? No tak jakbym gołe dupsko wstawiła to zaraz by było dużo chętnych.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Aparatka_21 **
help. bo mi sie ryba zepsuje...marynować nie chce bo już ostatnio był marynowany....

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Aparatka_21 **
A nie b ędzie się ciągneło.?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ryba ze skórą
spanieruj i usmaż normalnie nic Wam nie bedzie najwyżej wydłubiecie na talerzu samo mięso

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
możesz lekko skórkę ponacinać w poprzek skropić sokiem z cytryny potem sól pieprz i albo w samym jajku iusmaż albo mąka jajko bułka tarta ewentualnie jajko i pokruszone płatki kukurydziane, smacznego

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×