Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka jedna kwestia

Golicie nogi całe czy do kolan?

Polecane posty

Gość Tatiana 95
Mnie to włosy wszystkie wypadły.Pipę mam łysą jak kolano.:( Choć w sumie nie bo na kolanach mi włosy rosną:)

Gość Angela Blond Queen[ABQ]
Jak golę od łona do kolan i od łona do szyi👄

Gość kb000494
całe ;]

Gość Ohydztwooooo
caaaaałe nóżki, żeby nie było, że jakiś drobny meszek gdzieś widać. Lubię być cała gładka.

Gość Marie słodka Marie
Ja zawsze:) Ścieżka wiedzieć od przestrzeni podpachowych po wzgórek[na ogórek]by paść mi ostatecznie u stóp👄❤️ Zwykle goli mnie Mój Ukochany:):)

Gość Janek z Arbuzowic
Bez sensu to.Kobiety bez włosów wyglądałają jak żaby.Kobita owłosiona musi być.

Gość Brunetka Maxi Blond
Golę całe ciało.Za wyjątkiem głowy mej.:classic_cool:

Gość Refjudżicamp
A Shokojamy?

Gość lepiej jak kobieta
goli cale nogi. np. mini szorty na wyjscie albo ponczochy w sypialni a na udach wlosy?

Gość Facet z kafetei
no i potem mamy efekt szympansicy. Kobitka siada chłopakowi na kolana w mini,chłop jedzie wzrokiem (lub dłoniami) po nogach aż tu nagle mija kolana i co?? wielkie włosiska fujjjj Jesteście obleśne. Jak już golicie to róbcie to z sensem a nie na łatwiznę. Golicie się dla nas czy dla szpanu?

Gość dghrf
do kolan :)

Gość jakbym sie umowil
z dziewczyna na randke w lato mialaby spodniczke albo krotkie spodenki i nie mialaby ogolonych ud to bylaby to ostania randka. dziewczyny z wloskami na udach bym nie podrywal

Gość owłosiona Violetta
Golenie się kobiet to przejaw wyścigu szczurów jak i ewidentny przejaw dominacji samczych upodobań nad kobiecą i nie tylko kobiecą naturą.Mam super zgrabną sylwetkę.🌻Przy wzroście 179 cm ważę 59 kg.Mężczyzni walczą o me względy.To ja decyduję z kim sypiam.Nigdy nie golę nóg.A Oni je bez przerwy całują i oddają im ich należny hołd.Hołd naturze.

Gość Brygida Wilk
Podzielam pogląd Brygidy.Ja również odrzucam golenie.Toleruję jedynie i praktykuję skracanie i przycinanie włosów w celach estetycznych.Mężczyzni?Nie mam z nimi żadnych kłopotów.Mam fitness sylwetkę i przy wzroście 180cm ważę zaledwie 59 kg.Mam piękne jędrne pośladki jak i uwydatnione piersi.I co najważniejsze.Nie golę nóg.To podstawa bycia sobą.Moi faceci to kochają.

Gość fdfsfdsfdfds
Goliłam do kolan, ale wczoraj potraktowałam uda woskiem. Mam na nich słabe i jasne włoski, w ogóle nie bolało, są gładkie, bez żadnych kropek. Super

Gość Brygida Wilk
Przepraszam.Miało być *podzielam pogląd Violetty.:) Jestem ostatnio zbyt mocno skoncentrowana na sobie:)

Gość fdfsfdsfdfds
Jeszcze tylko żebym się pozbyć wąsów i bedzie git:classic_cool:

Gość Coca-Colla
owłosiona Violetta , Brygida Wilk macie 100% racji. Kobiety zrobią wszystko, żeby tylko ich jakichś tam facet nie skrytykował. Choć w sumie myślę, że bardziej to kobietom przeszkadza, gdy inna nie męczy się z goleniem tak jak ona, a nie facetom :P rozumiem, gdyby naprawdę czarne grube długie włosiska mieć, ale zazwyczaj jak się na zaczyna golić to te włoski są jasne i jest ich mało. Kiedyś byłam na promocji, trzeba było kilka godzin stać w upale , dostałyśmy spódniczki na przebranie, a 2 dziewczyny założył te spódniczki na spodnie, bo nei miały ogolonych nóg :O i wypytywały wszystkie o maszynkę :O choć w sumie się nie dziwię, bo pewnie miały czarne kropy twarde na girach. a ja nie jestem ubezwłasnowolniona od golenia , zakładam spódnicę kiedy chcę i nie martwię, że nei, bo mam czarne kropy Haadia To już przegięcie, że golisz ręce! :O do czego ten świat zmierza:O

Gość meszek na udach jest ok
:)