Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsadsdasddsa

Co byście powiedzieli o młodej dziewczynie mówiącej sprośnie podczas seksu?

Polecane posty

Gość sdsadsdasddsa

Czy zgodzicie się ze stwierdzeniem, że taka osoba ma w sobie coś z dziwki? Czy są tu tacy, którym takie coś zupełnie nie odpowiada?

Gość n fjenfjevjevjeve
Co konkretnie mowi? Dla jednego sprosne beda slowa "wez mnie" a dla kogos innego duzo ostrzejsze.

Gość zapytam zapytam was
Moje pierwsze słowa od kobiety były " zerznij mnie jak szmatę" potem "rżnij kurwaaa" Mi się to akurat podobało jak tobie sie nie podoba to dziwny jesteś.

Gość sdsadsdasddsa
" Co konkretnie mowi?" Sama założyłam ten temat, nie jestem facetem ;) Bardzo siępilnowałam, nie chciałam zbyt ostro (chociaż kręcą mnie nawet takie teksty jakie napisał zapytam zapytam was). Póki co było dość łagodnie, po prostu jakieś tam pikantne teksty o tym, jak chciałabym, żeby mnie wziął, że lubię obciągać mu k*****, i kilka innych On był dość zaskoczony, i sam nic nie mówił, stąd ten temat i moje pytanie

Gość ech.............///
ja zawsze chciałem powiedzieć do kobiety zeby mnie zerznęła do końca

Gość hihihihihihihihihihihihi
mi się też cisną różne zbereźne teksty na usta ale mój to raczej nie jest wulgarny więc się powstrzymuję ;)

Gość No cóż..
Z małżonkiem pozwalaliśmy sobie na wiele, do obcego tak bym nie wystartowała..

Gość zaciekawił mnie temat:P
ja uwielbiam szeptać do męża w czasie stosunku,ze uwielbiam się z nim pieprzyć i takie tam:P rozkręca nas to niesamowiecie i doprowadza do rozkoszy;) nnie rozumiem kobiet,które w czasie stosunku leżą jak kłody:classic_cool: szkoda mi takich,wogóle nie mja temperamentu,albo jeszcze ich nigdy nikt porzadnie nie rozbudził:P

Gość sdsadsdasddsa
Jestem ze swoim od ok 4 miesięcy, i pierwszy raz sobie na to pozwoliłam, ale od zawsze miałam ochotę. Teraz jednak chyba się wstrzymam i zobaczymy co będzie dalej

Gość pamaoaram
aaa tam , facet jest zaskoczony i tyle , nie wie co ma myśleć , musisz go wyedukować i wyjaśnić , że to co czyta w tych głupich poradnikach , o miiłości szacunku bla bla bla bla to zwykła ściema i kobiety też lubią ostre zabawy tylko go nie wystrasz :)

Gość xcvbn
Nieprawda. Wcale nie ściema. Miłość i szacunek muszą być. Potem mogą być odloty..

Gość sdsadsdasddsa
Właśnie nie chcę go wystraszyć, i nie chcę też, żeby stracił do mnie szacunek... na codzień jestem zupełnie niewyzywającą dziewczyną. Poza tym na początku naszej znajomości często mnie zawstydzał, i mówił, że to lubi, a teraz role się jakby odwróciły. Jestem od niego młodsza, może więc wolał taką nieśmiałą? Sama nie wiem...

Gość pamaoaram
wiesz co ? coś w tym jest pewnie boi się, że jak ty staniesz siętaka wyuzdana , to niedługoi będziesz chciała pewnie kogoś innego ,lepszego itd najlepiej jakby inicjatywa wyszła od niego :O

Gość sdsadsdasddsa
Wiem, i bardzo żałuję, że to zrobiłam :O Zawsze chciałam żeby inicjatywa wychodziła od niego, i tak było ze wszystkim (pierwszy pocałunek i wszystko dalej). A tym razem zaczęłam ja

Gość pamaoaram
tu nie chodzi o to ,żebyś żałowała , tylko , że tak było by lepiej co ty sobie wbijasz do głowy ??

Gość pamaoaram
ty też widzę , masz nabitą głlowę tekstami o matce polce :o

Gość sdsadsdasddsa
Po prostu wiem, że źle zrobiłam i nie powinnam

Gość pamaoaram
a kiedy , to było może wczoraj i facxet jeszcze nie ochłonął a ty już robisz z igły widły , moim zdaniem każdemu facetowui by sięto spodobało , zwłaszcza gdyby widział , że to cię kręci

Gość sdsadsdasddsa
Tak, to świeża sprawa Jak chciałam, żeby sam coś powiedział, to twierdził, że nie wie co, ale następnym razem tak zrobi... myślałam, że dla doświadczonego faceta to nic nowego

Gość pamaoaram
taak ? a ile on ma lat , że taki doświadczony ? przestań sie zamartwiać , jak złapięo co chodzi to jeszcze będziesz go prosić , żeby wychamowała :)

Gość sdsadsdasddsa
28, ale miał sporo dziewczyn Ja 21, on jest moim pierwszym

Gość pamaoaram
eh , wszystko przed wami , nie ma się czym przejmować :) poza ty m wiesz , to , że ma niby doświadczenie to mogą być legendy :p

Gość Fryzyjka
Krowa (byk :P ) która dużo ryczy, mało mleka daje.. ;)

Gość tpupupupu
uppupupupppu

Gość Dek@ przestań tworzyć debilne
tematy - please :(

Gość sdsadsdasddsa
To mój temat. Chcę wiedzieć, czy faceci to lubią, albo czy są tacy, którzy absolutnie tego nie chcą

Gość anony mouse
Uwielbiam ostro, ale z klasą - na pewno bez wyrazu "kurwa", no i przede wszystkim miłym ciepłym głosem, przynajmniej na początku. Na sprośne gadanie nakręciła mnie taka jedną, która miała bardzo dobre sposoby na to, żebym u niej zjawił się 10 minut wcześniej i z pałką jak Sztywny Pal Azji.

Gość czxcxzxczcxz
Anony, powiedz więcej