Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsadsdasddsa

Co byście powiedzieli o młodej dziewczynie mówiącej sprośnie podczas seksu?

Polecane posty

Co mam więcej powiedzieć - moja była potrafiła takie rzeczy powiedzieć i w taki sposób, że wymiękałem. Kiedyś, ahem, robiłem sobie dobrze rozmawiając z nią przez telefon. Powiedziała tylko "chodź do mnie" - takim głosem, że zaraz wystrzeliłem, a ona miała mokro. Zdaje się, że wszystko zależy od klimatu i momentu. Sam mówię paniom takie rzeczy, że robi się im mokro, ale jeśli tutaj napiszę, to będzie wyglądać nieco komicznie. Jak powiesz "zerżnij mnie jak kurwę" na samym początku, to będzie wulgarne, ale jeśli wsadzisz mu rękę w spodnie po 10 minutach gry wstępnej i powiesz to samo słodkim szeptem, to będzie twardo i mokro.

Gość Uwielbiałam TO!
Tez to uwielbiałam, prosiła, błagałam faceta aby mówił do mnie "SUKO, KURWO, DZIWKO" po prostu mnie to podniecało, lubię mocny, ostry seks a gdy coś mówimy- czy to wyzwiska, czy sprośne rzeczy sprawialy, że miałam dreszcze non stop... ALE... No właśnie...z 3cim facetem to nie przeszło. Wtedy zrozumiałam wiele. On mówił NIE, nie mogę się przełamać, nie mogę Cię tak nazwać. I już o to nie proszę, co więcej teraz uważam, ze to było obleśne. Wiem, że X mnie szanuje. I to bardzo.

Gość Uwielbiałam TO!
Niekiedy specjalnie go o to proszę :P a on powtarza to samo- a ja pryzytulam się mocniej do neigo i za "jego plecami" uśmiecham się:>

Uwielbiam mówić świństwa paniom, np. opowiadałem historyjkę, że niby przychodzę ubrany w ubrania robocze i rzucam się na nią. Rape fantasy. Mówię jej takie rzeczy coraz wulgarniej, najpierw grzecznie, a potem "rzucę cię na stół w kuchni, zerwę z ciebie ubranie i zerżnę jak brudną dziwkę, jestes kurwą, bo dajesz facetom z ulicy". Która lubi takie rzeczy? "Uwielbiałam to", wyzwał bym Cię od najgorszych :)

Gość Uwielbiałam TO!
Anony, już mnie to nie podnieca :) Ale historyjki podczas seksu jak najbardziej :>

Chcę zamienić moją historyjkę na prawdziwy teatr :) . Muszę tylko "pożyczyć" ubranie robocze z pracy. Lubisz takie rzeczy? Znajoma opowiadała, że jej facet brał ją w swoim mundurze policyjnym i "kosmicznie odpływała".

Gość Uwielbiałam TO!
Skąd jesteś?

Gość Pannacotta
Suuupeer.. Tez bym chciała takiego w mundurze.. ;)

Gość Uwielbiałam TO!
a chciałabyś do tego kobietę?;p

Gość Pannacotta
Uwielbiam ostro, ale z klasą - na pewno bez wyrazu "k**wa", no i przede wszystkim miłym ciepłym głosem, przynajmniej na początku. Tak właśnie chciałabym być brana.. :) przez mężczyznę ;)

Gość Pannacotta
Uwielbiam - nie jestem bi..

Gość Uwielbiałam TO!
Miałam nadzieję, że przy kawce wymienimy się ciekawymi historyjkami.

Gość Uwielbiałam TO!
Pannacotta, ale ja też nie jestem bi :) Jednak z kobietą po alko mam ochotę się przelizać. W ub. tyg. odstawiłam małą wiochę. Pierwszy raz od 3 lat poszłam na imprezę. Wypiłam kilka piw. Spodobała mi się pewna laska.. Miałam ochotę ją przelizać- to wszystko. Patrzę- tańczy obok znajomego. Podeszłam do Niego jak tamta poszła po piwo, zapytałam czy zna ta laskę dobrze, bo mam ochotę na nią a On"to moja dziewczyna". Uśmiechnęłam się- aha i poszłam.

Gość terewere
teraz też chyba jesteś po piwie :)

Gość Pannacotta
Kawa o tej porze to bezsenność..

Gość Uwielbiałam TO!
nie lubię alkoholu. Nie piję. Ostatnio w ub.sobotę a wcześneij z kilka miesięcy :]

Gość Pannacotta
Dlatego Ci idzie do głowy.. ;) I stąd ciekawe pomysły.. ;)

Gość Uwielbiałam TO!
Być może masz rację:)

Gość terewere
piszcie jak chcecie , żeby facet do was mówił , niekoniecznie chodzi o słowa może coś się wykorzysta ... :P

Pannacotta, mój nick może mylić, ale jestem facetem. Zresztą to ja opowiadałem te historyjki o robotniku i policjancie. OK, o policjancie nie powiedziała mi bezpośrednio koleżanka, panie takimi rzeczami z obcymi facetami na szczęście się nie dzielą, ale moja siostra się wygadała. Była zbulwersowana, haha, ona jest taką dewotką. Dwójka dzieci, znaczy się dwa razy seks uprawiała :>. Uwielbiałam to -> napisz do mnie, pogadamy, żadnej dziecinady czy cyber seksu milebo@freenet.de . Chętnie posłucham co lubisz, ale bez towarzystwa gimnazjalistów.

Gość terewere
zaraz zaraz , ja też może chcę poczytać , trochę więcej zrozumienia

Gość Pannacotta
Za Kobietę wzięłam Uwielbiam, nie Ciebie.. ;) Ja lubię róóóżnee rzeczy.. :)

Gość Pannacotta
może coś się wykorzysta ... Nie ma mowy ;) Nie uczę za darmo ;) Korepetycje kosztują.. :P

Gość terewere
a co w takim razie w zamian oczekujesz ? :)

Gość Pannacotta
Anony_Mouse - jeśli chcesz o tym pogadać, napisz na maila :)

Gość Pannacotta
Nie "co" - tylko CZEGO ;)

Gość terewere
WIĘC ?

Gość Pannacotta
Anony_ Mouse Była zbulwersowana, haha, ona jest taką dewotką. Dwójka dzieci, znaczy się dwa razy seks uprawiała :P Ja też mam dzieci, a uprawiam codziennie.. :P