Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mileyau

Co myslicie o tej sytuacji! Wciaz jestem oburzona

Polecane posty

Gość Mileyau

Mam 22lata,moj chlopak ma 32.To odpowiedzialny,przystojny kawaler.Ma firmę-wydawnictwo,nowe bmw,opel,pajero,wybudowany dom o powierzchni 200m kw jednym z największych miast w Polsce.Ale mam wrażenie,ze jest skapy.Na walentynki mial mi zrobic prezent-nowa Nokia N86 do ktorej chcial abym dołożyła sie 200zl.Odmówilam.Jesteśmy ze soba 4lata,ale razem nie mieszkamy.Teraz to mi zamawia przez allegro jakies herbatki egzotyczne,wachlarzyki z drzewa sandalowego a wszystko po 7 i 13zl.Za 2tygodnie sa moje urodziny.Boje sie,ze znow zechce abym sie dołożyła do prezentu,ktory on ponownie nazwie prezentem.Co o tym myślicie? Czy moj chlopak jest ok wobec mnie?

Gość Mileyau
Wciaz to we mnie zyje.Jestem oburzona

Gość zakładam ten wątek dla was
pytanie podstawowe: co ty jemu kupujesz na urodziny czy walentynki? pewnie też jakieś gówno

Gość Mileyau
Wciaz to we mnie zyje.Jestem oburzona

Gość Mileyau
Jestem nierobem żerującym na nie swoim majątku:(

Gość RYBABEZOŚĆI
hahaha.I ty go nazywasz swoim chłopakiem??? Chyba sobie jaja robisz!! Moj kolega kiedys mi kupil perfumy za 490 zl-i jeszcze dał w ladnej torebeczce.A kolega wcale taki zamozny nie jest.Polecialas na frajera z kasą ktory ma ja tylko dla siebie i bynajmniej w przyszłości jak zalożysz z nim rodzię bedziesz musiała sama na siebie zapierdalać a on nawet na waciki ci nie da.A jak pojawi się dziecko to mamusia będzie wnusiowi musiala pampersy kupować bo-ciebie na to nie będzie stać a mąż bedzie szukal na allegro tetrowych albo używanych:D:D:D:D jestes glupia cipa ,że z takim idiota siedzisz ale twoje życie i twój wybór.

Gość Żeberko
Jak to? On kupuje ci prezent, a ty masz mu zwrócić część kasy?

Gość beti.pulpeti.
dziwna ta sytuacja...

Gość Mileyauu
Tak podszywku

Gość fanka.fanka.
kocham paweeeeello!

Gość Mileyauu
jestescie zazdrosne chuje. Studiuje swietny przyszłosciowy kierunek i bede zarabiac 8tys zl! moj chlopak wszedzie zabiera mnie za wakacje. Bylam juz w kazdym zakątku Polski i za granicą tez Bylam. Mam bogatego faceta ktorego kocham a on kocha mnie a wy chuje pierdolone jestesCie dziadami bez grosza ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha tylko mi zazdrościCie zdziry

Gość a po co ci koles 10
lat starszy? mlodszych nie ma? co jego sytuacja materialna ci odpowiada nieprawdaz?

Gość Mileyauu
up

Gość Mileyauu
bo go kocham. To milosc do konca zycia. Młodziency mnie nie interesuja. Jestem wysoka ladna brunetka 65kg przy 176cm wzrostu. Podobam sie rówieśnikóm ale po co mi mlody chlopak.Gustuje tylko w starszych bo tacy sa cudowni

Gość Żeberko
To że on ma, to nie znaczy, że da.

Gość Mileyauu
Mam bogatego chlopaka.Zalezy mi na nim.Bede ustawiona do konca zycia.Biedny golodupiec mnie nie interesuje. Jestem mądra i wiem jak ustawić sie w zyciu choc nie pochodzę z biednej rodziny.

Gość tja gustujesz w ich portfelu
no i popatrz jaka jestes zalosna..... a ty myslisz ze jak zostaniesz jego zona to on cos ci da? a raczek nie masz? do pracy sie wez paniusiu.

Gość Mileyauu
da mi bo okrecam go sobie w okol palca. Spełnia wszystkie moje zachcianki. Fajnie ze ma dom 200m kw w jednym z największych miast Polski. Ja juz chaty nie bede musiala kupowac. Mam gdzie mieszkac.

Gość nie trzeba byc golodupcem
trzeba miec glowe na karku. ty jej niestety nie masz. bedziesz ustawiona? o ile pozwoli ci sie ustawic. i takie jak ty szybko sie nudza. moze wymienic za kilka lat na inny model. Mialem taka panienke jak ty, myslala ze skoro jest ze mna, to mam jej wszystko kupowac bo przeciez mam firme.

Gość Mileyauu
pewnie ze mi da. Mowil ze ze wszystkim sie bedzie ze mna dzielic, za wszystko placic, kupowac mi co bede chciala. Jest bardzo wrazliwy a ja to wykorzystuje. Umiem nim manipulować ha ha ha ha ale facet z kasa mi sie trafił

Gość nie trzeba byc golodupcem
hmmm wszystko ci da? a do telefonu musisz sie dokladac? ogarniasz temat, czy juz odjechalas?