Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sorbini

Psycholog na NFZ -GDAŃSK (ew. Trójmiasto)

Polecane posty

Witam. Interesuje mnie psycholog na NFZ w Gdańsku! Czy ktos moze mi kogos polecic? nie stac mnie na platne wizyty a od kilkunastu lat borykam sie z pewna sprawa i w koncu musze zrobic z tym porzadek.. Prosze o pomoc, żartownisiom dziekuje!

Gość Dajes2
Polecam Ci udać się do dr Piotra Sowińskiego. Mi bardzo pomógł jakiś czas temu, a poleciła mi go koleżanka która tez była bardzo zadowolona z wizyt u niego. Z tym że Pan Piotr Przyjmuje w Gdyni.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona jest 600 km od gdańska

Gość Alicjala
Szkoda bo też mogłabym polecić dr Piotra Sowińskiego,wspaniały lekarz, z dużym zaangażowaniem i oddaniem. Mnie równieź bardzo pomógł.

Gość malaninka
Gdańsk to tylko dr Piotr Sowiński. Moja przyjaciolka chodzila do niego leczyc depresje. Szybko ustawil jej leczenie farmakologiczne i zalecil psychoterapie, w pol roku doszla od siebie.

Gość Ocenka234
Ja równiez moge polecić Ci dr Sowińskiego. Uczęszczam do niego juz jakis czas. Pan Sowiński pomaga mi poradzic sobie z moja niską samooceną, i na prawdę są efekty tej terapii. Mam nadzieję,że już niedlugo moje problemy sie skończą :)