Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patty 1234

Pytanie do dziewczyn w moim wieku (16 lat), czy wy swojemu chłopakowi ->

Polecane posty

Gość patty 1234

robicie tzw. loda? Bo mnie mój na to namawia, nie współżyjemy ze sobą, tylko pocałunki i dotykanie, jestem jeszcze dziewicą a on mnie namawia na to, nie wiem :( wy tak robicie? ale ja szczerze pytam

Gość anaperla
Wiesz, jesli Ty sama nie czujesz że chcesz to nie rób tego... do tego trzeba dłuższego czasu ze sobą, gdy poczujesz że to jest to- nie będziesz miała wątpliwości!

Gość mastes
co ochyda!!! Po to jest by sikac i do buzi dawać

Gość sorry ale wydaje mi się że
jeszcze nie dorosłaś psychicznie do takich "lodów". Niedługo to zaczniecie już w przedszkolu lody kolegom robić... A jakby cię namawiał do wyskoczenia z wieżowca to też byś się skusiła? Po lodzie zechce normalnego seksu. Gotowi na tatausia i mamusię jesteście? Jak nie potrafi czekać, to wyślij go na drzewo :(

matko boska, szesnastolatka się zastanawia czy ma robić loda... ja pierdzielę, świat schodzi na psy. Moze zajmij się sprawami, które powinny cię interesować w twoim wieku? I nie mówię tego jako stara dewotka tylko twoja rówieśnica.

Gość łoooomatko
pojebana małolata loda w wieku 16 lat, weź Ty się Gówniaro za ksiażki a nie za orale!

Gość anaperla
ja sie ciesze że w ogóle szukasz pomocy co zrobić...facet namawia i czujesz poczucie winy, zrozumiałe... super jest to że nie zgadzasz sie i idziesz z nim do lózka( bo już nastoletnie mamusie są :) a własnie możesz się wstrzymać jeszcze.

Gość nbmbn
masz 16 lat i jeszcze nie robiłaś loda? dziwna jesteś

hm .. szczerze mówiąc to mi się wydaje ,że to jest obleśne (a w tym roku skończyłam szkołę) mam się już uznać za nienormalną czy mogę jeszcze z tym poczekać :D

Gość NO WŁAŚNIE, ja mam tak
Ja w tym wieku robiłam swojemu facetowi. W ogóle wszytsko z nim robiłam, od początku prawie- sex 'normalny' we wszystkich możliwych pozycjach, oralny, analny- alee ja wiedziałam czego chcę, byłam emocjonalnie dużo starsza niż moi rówieśnicy, nawet z perspektywy czasu nie żałuję niczego, tymbardziej, że ów chłopak został moim mężem i jest nim do dziś. Na podstawie twojego pytania natomiast stwierdzam, że ty do tego nie dorosłaś jeszcze i wstymaj się zanim sama poczujesz, że to ten moment i będziesz pewna, że tego chcesz i wiesz co robisz. Powodzenia ;)

Gość anaperla
każdy związek jest inny tak jak każdy człowiek jest inny.. niema co oceniać. ja kocham i jestem kochana więc mam na ten temat swoje zdanie.

Gość ejsa
Ja mam 23 i nie robiłam nigdy swojemu facetowi loda. I nie zrobię.

Gość nie jest to nic dobrego raczej
można i tak- ana perla ma racje- co związek to obyczaj ;)

Gość ja i ona

Moja dziewczyna mi robi loda z polykiem a ja jej minetke ona ma 16l a ja 18...