Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakaazzzzzzzzdymrazeem

cierpie na samotność..

Polecane posty

nie mam nikogo... cale dnie spedzam samotnie przed kompem bo doslownie nie mam nikogo z kim bym mogl porobic cokolwiek notorycznie dostaje kosza od dziewczyn, a niedawno zakochalem sie w pewnej i mnie olala, do dzis boli.. no i generalnie juz od 3 lat mam celibat :O takie zycie jest do dupy...

Gość anty-rurek-
a studiujesz, pracujesz? tam nie masz jakichś znajomych? brat/siostra?

a z kim mam niby sie umowic na ten sex w plenerze skoro nie mam zadnej kobiety? a na dziwki nie pojde.. pierdole takie cos tak studiuje, ale nie mam blizszych znajomych, moj kontakt z tymi ludzmi ogranicza sie do uczelni zreszta ostatnio wlasnie do jednej z dziewczyn zarywalem i mnie olala ;/ i boli strasznie.. bo sie zakochalem w niej

Gość anty-rurek-
zostań stadionowym hooliganem w ruchu kibolskim. będziesz miał kumpli lojalnych aż po grób - ale musisz dać to samo innym. laski same będą chętne i gotowe na ruchanko z Tobą. melanże i wyjazdy to już poezja . Tylko psy mogą Cię nie lubić ale i na nich zawsze znajdzie się sposób.

Gość Kaśśśśkaa
Kurde, ja jestem w podobnej sytuacji, nikogo od blisko 3 lat, i na razie żadnych perspektyw na cokolwiek. wszyscy albo zajeci albo juz byli ze wszystkimi znajomymi i znajomymi znajomych wiec raczej wole sie nie pakować, i jeszcze jedna grupa tacy co to się pchają ale do 18-stki jeszcze im daleko. nie wiem, takim tempem to chyba stara panna zostane,

Gość gość
Hej wszystkim. Byłem od wielu lat samotny byłem krótko z dwoma dziewczynami ale tak wyszło ze dalej byłem samotny. Ostatnio kilka miesięcy temu poznałem fajna dziewczynę przez jeden z portali internetowych i zaczęliśmy spotykać się, ale zauważywszy ze lepiej się dogadujemy jako dobrzy znajomi , przyjaciele ,niż jako przyszła para. Ale w tym sęk że ja wciąż potrzebowałem miłości. Zamówiłem w końcu rytuał powodzenia u płci przeciwnej u rytualisty perun72@interia.pl – i już po 2 miesiącach byłem w związku. Jak dotychczas jest świetnie. W końcu czuję że żyje.

Gość Oktawia9898
Mówię Wam jedną z niewielu osób która zna się na magii jest wróżka Sigita. Opowiedziała mi jak zrobić skuteczny rytuał miłosny i co ważne zadziałało!! Chłopak w końcu mnie zauważył i teraz ciągle adoruje. Kontakt to tej Pani jest na stronie http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/