Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnojej

Przeraża mnie przyszłość.

Polecane posty

Gość smutnojej

Chcę umrzeć. Przyszłość mnie przeraża, źle się czuje na tym świecie. Nie ogarniam... i mam depresje...

Gość luna savage
Też mnie przeraża przyszłość ale ja mam powody choruję ciężko na serce do końca życia muszę uważać i pić cholerne leki nie mogę uprawiać sportu ani żadnych większych wysiłków bo zwykłe wejście po schodach doprowadza mnie do ciężkiej zadyszki a serce chce rozpierd olić i kto ma gorzej ??

Gość smutnojej
Nie wiem kto ma gorzej. Ja za to choruje na głowę. Moje problemy się nie kończą, bo jestem w ciemnej otchłan i to sama. Nie mam nikogo, oprócz smutnej matki. Jestem słaba i boli mnie życie. Użalanie się nad sobą jest w tym wypadku konieczne. Nie chce żyć w taki sposób. Mam zniszczone życie.

Gość luna savage
A ile masz lat ? Pracujesz?

"je na tym świecie. Nie ogarniam... i mam depresje... 00:17 [zgłoś do usunięcia] luna savage Też mnie przeraża przyszłość ale ja mam powody choruję ciężko na serce do końca życia muszę uważać i pić cholerne leki nie mogę uprawiać sportu ani żadnych większych wysiłków bo zwykłe wejście po schodach doprowadza mnie do ciężkiej zadyszki a serce chce rozpierd olić i kto ma gorzej ??" Jak przestaniesz się syfem obżerać to moż esię poprawi:classic_cool:.Mi sięw kółko pogarsza po byle żarciu:O.

Gość smutnojej
Ja chce zdechnąć.

Gość smutnojej
Ja chce zdechnąć.