Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bloggerekzmalymstazem

Jak trochę rozsławić bloga??? Ktoś tu ma znanego bloga??

Polecane posty

Hej, chciałem was o coś zapytać, mam mały problem, robię bloga o usa, mam już kilka postów, ładną szatę graficzną, ale jeszcze żadnego komentarza i tylko 30 odwiedzin :(, nie o to chodzi żeby to był jakiś znany blog czy coś, ale tracę lekko sens w to co robię, skoro mało osób w ogóle na niego wchodzi, i jeszcze mniej zostawia komentarze. Jakie macie sposoby na rozsławienie bloga??, plisss,

kurde, zawsze mnie wkurzali ludzie, którzy tak robili, uważałem to za spam i nie chce zaśmiecać forum , ale dzięki za podpowiedż ;), jakieś inne pomysły?

jak wchodzą na te głupie blogi o macierzyństwie, prawie każdy taki sam, zdjęcie bobasa z podpisem, marcinek zjadł kaszkę, to dlaczego nie miałaby (choćby malutka grupka) wchodzić na bloga o usa, kulturze usa, miestach usa, życiu w usa, zielonej karcie, a nawet architekturze art deco, nie wiem o co chodzi...

Gość usa są nudne
dlatego nkt cię nie odwiedza, usa są nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudne 💤

Gość nigeryjska straż przybrzeżna
Wstaw pare gołych cycatych blondynek+przypakowanych cool ziomali, załóż rubrykę o o wojnie gangów w los angeles (aktualizowanej na bieżąco dzieki informacją od korespondenta bezpośrednio zaangażowanego w akcje militarne), Zorganizuj jakiś konkurs np na najfajniejniusiejszego pieska miniaturkę...takie konkursy zawsze przyciągaja tabuny zidjociałych do końca dumnych ze swoich pupilków megier chcących się pochwalić swoimi pociechami i swoją nową fryzurą...Postaw na szatę graficzną kosztem treści merytorycznych i wreszcie osiągniesz sukces co umożliwi Ci umieszczenie kilku zdań mających jakikolwiek sens i znaczenie dla świata

Gość nigeryjska straż przybrzeżna
kurwa bym o najważniejszym zapomniał:O Koniecznie umieść na pierwszych stronach program telewizyjny;)

Gość oppp
Zapytaj Katarzyne W. ona najlepiej doradzi w sprawach sławy :P

Gość no ale o co chodzi__
żeby mieć na blogu "popularną"tematykę ? Żeby w ten sposób łatwiej było cie ( bloga) znaleźć w wyszukiwarkach ??

Gość ;zazenowanyzyciem
jak chcesz miec popularna witryne to zaloz normalna strone a nie jakiegos badziewnego bloga na onecie dla amatorow. tam nikt nie wchodzi bo kazdy wie ze to robota przez amatarow ktorzy nie potrafia zrobic normalnej strony

Gość cxdsew
o tak, zażenowana.. Kasia Tusk potrafi zrobić strone. Koń by sie uśmiał.