Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmierdzę i co

śmierdzę troche potem i ogólnie, jestem zła na męża

Polecane posty

Gość śmierdzę i co

najchętniej bym się nie kąpała,żeby jemu na złość zrobić

Gość śmierdzę i co
wczoraj się odstawiłam, ładnie ubrałam, uczesałam, od 3 dni opalałam się, żeby ładnie wyglądać i co? i mój facet na imprezie zerkał ciągle na jakąś laskę, któa wiła się przed swoimi kumplami w minispódniczce, mam go dość, kurwiarz jeden

Gość masz racje autorko
powiedz co ma wspólnego smierdzenie potem a złośc na męża?

Gość zasada i kwas
stare mądre kobiety mówią: dla męża nie warto się starać, co innego dla kochanka :) a więc dla męża możesz śmierdzieć potem i chodzić w śmierdzących majtach a dla kochanka eksluzywna bielizna, dopiero wtedy osiągniesz równowagę i spokój.

Gość śmierdzę i co
w sumie nic nie ma wspólnego :) no oczywiście przed imprezą się wykąpałam itd. żeby nie było, że się nie myję :p to chyba stara ale jara prawda, dla męża nie warto bo i tak zawsze lepsza będzie inna niż swoja żona i chyba zacznę go traktować tak jak on mnie, czyli na imprezie gdzie będą nieznani mi ludzie będę się gapić na innych facetów, pożerać ich wzrokiem a na imprezach gdzie będa znajomi nie będę kompletnie na niego zwracać uwagi, a przynajmniej takie mam postanowienie, zoabczymy jak będzie z realizacją :)

Gość śmierdzę i co
strasznie śmieszne podszywie, mam 167cm i ważę 57kg więc gdybym zrzuciła 30 to raczej by mnie nie było ;)

Gość śmierdzę i co
tak, na pewno, ważyłam się u rodziców i u babci i to samo pokazuje :)

Gość śmierdzę i co
ojejku przecież 5 jest bardzo podobne do 8 :)

Gość dfdfgfh
stara baba a na imprezy lazi haha

A co jak stara to już ma tylko na kółko różańcowe chodzić? przecież to nie zbrodnia iść się pobawić, choć pijana stara baba to nic fajnego do oglądania :D

Gość śmierdzę i co
nie wiem czy taka stara jestem, mam 31 lat a ponadto nie byłam pijana co chyba stanowi problem, może gdybym nie była trzeźwa lepiej bym to przyjęła

Gość śmierdzę i co
no raczej jara ;)

Gość śmierdzę i co
podnosze

Gość effef
No to dbaj o siebie codziennie a nie tylko w soboty raz w miesiacu. Gdyby moj facet byl fleja i budzil we mnie odraze a raz na bozy rok sie odpicowal to nic by to nie zmienio. Umyj sie, ogarnij, nie picuj jak stróż tylko dbaj o cialo to wystarczy, zamiast siedziec na kaffe i marudzic. Myslisz z jak juz jest twoim facetem to musi cie wielbic czy jestes brudna czy smierdzaca? bzdura!

Gość śmierdzę i co
o matko! no przecież nigdzie nie napisałam, że na codzień się nie myję czy coś, kąpię się, myję zęby, dbam, to co piszę to piszę o dniu dzisiejszym, nie budze się jak fleja obok niego i myślę, że zdecydowanie nie powinnam budzić w nim odrazy