Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,,,,,

Jak sie zachowac w takiej sytuacji ?

Polecane posty

Gość ,,,,,

Kiedy kobieta testuje faceta wymierzajac liscia, tylko po to aby zobaczyc jego reakcje. Nie oddac jej ? Zwyzywa wtedy od pedalow, ciot, itp. Oddac ? Zwyzywa od damskich bokserow, sukinsynow I skurwieli. Jak wybrnac pomyslnie z w/w testu ?

Spytaj sie czy chce w ryj czy raczej woli porozmawiać o swoim problemie ;)

Gość ja bym oddał
bo właśnie takiej reakcji ona oczekuje

Gość Perfecta*****
Sparingi z nią uprawiasz, czy co? Żadna kobieta nie testuje w ten sposób faceta, chyba, że wcześniej ten facet nieźle ją podkurzył....ale nawet takie podkurzenie nie uzasadnia takiego zachowania.

Gość ,,,,,
Dodam, ze ow dziewcze serwuje mi cale zestawy, mniej lub bardziej wyszukanych tescikow. Ktore ja z powodzeniem przechodze, oczywiscie nie dajac po sobie poznac iz wiem, ze jestem testowany. Moje pytanie kieruje w szczegolnosci do kobiet: -jakiej reakcji oczekujecie od faceta, policzkujac go tylko po to, aby zobaczyc jego zachowanie ??

No raczej nie oczekuje ze dostanę w ryj w odwecie :)

Gość nie policzkujemy facetow
Twoja kobieta jest troszke niezrownowazona albo pochodzi z nienormalnej rodziny. Normalne kobiety nie policzkuja nikogo i nie daja sie policzkowac.

Gość mężczyzna dive
ja wolę w ryj a drugiego w rękę

Gość mężczyzna dive
a ogólnie jak masz szacunek sam do siebie to sobie odpuść tą kobietę bo to zła kobieta jest .Tyle jest pięknych Kobiet które dadzą ci miłośc i zadowolenie i spełnienie ale i tak zawsze bądź czujny pozdrawawiam Dive 69

Gość ,,,,,
do alayka. Czego wiec oczekiwalabys od faceta w takiej sytuacji ? I kolejne pytanie: -jezeli nie oddalby, to czy bardzo stracilby na meskosci w Twoich oczach ow facet ?

Gość ,,,,,
do mezczyzna dive. Ona juz dawno jest skreslona w moich oczach. Dlatego, ze jest to osoba podla, falszywa, wredna, dwulicowa, itp. Jednak skoro mnie poddaje rozmaitym testom suczym, to jest mna zainteresowana. Ja natomiast ciagne ta gre, tylko po to aby dac jej nauczke I udzielic lekcji pokory w odpowiednim momencie.

Gość ,,,,,
Co proponujecie zatem, w kwestii tego ''liscia'' ?Unik ? Przytrzymac za nadgarstki ? (aby przejsc pomyslnie ten chory test) Jakos nie moge sie przelamac, aby udezyc kobiete.

Gość ,,,,,
Nikt nie wypowie sie ?

Gość wypierdolić na kły
jak facetowi i zakończyć ten układ

Gość wypierdolić na kły
to jest temat obnażający sukowatą nature kobiet i wątpie aby coś napisały

Gość forumowiczka anonimowa
powiem ci,że jeżeli nie oddasz to automatycznie zostaniesz zaszufladkowany jako ten podatny i ciotowate ciepłe kluchy.

Gość Demobilek6
złapać laskę za ręce i wymierzyć jej solidnego klapsa w pośladek lub udo. jeśli się obrazi - olej ją. ja bym nie chciał takiej kobiety. jeśli zrozumie żart - jest w porządku

Gość no słoneczko
Czego ty oczekujesz? Wydaje mi się, że z góry czekasz no określoną( przez Ciebie) reakcję. W normalnym związku nie tzreba przeprowadać takich testów, jak myślę

Gość bedziesz czekal i czekal
a ona w koncu zacznie coraz to bardziej spartanskie "testy" i w koncu dojdzie do tego, ze Ci cegla w morde zajebie czy cos w tym stylu. Jestem kobieta, ale nie rozumiem takiego "testowania" :O Ta dziewczyna jest chora psychicznie i potrzebuje pomocy odpowiedniego lekarza, a nie faceta, ktory bedzie sie godzil na to, zeby byc jej workiem treningowym🖐️

,,,, facet straciłby w moich oczach jak by mi oddał ... na miłość boska która by chciała dostać ... a czego bym oczekiwała ... chyba pytania ,, o co ci chodzi ?,,