Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ropuchalucha

jak unikać polaków w uk

Polecane posty

Gość ropuchalucha

jak unikac polakow w uk czesto polak polakowi najwiekszym wrogiem za granica i wogole wyjechalo duzo patologii

Gość ropuchalucha
up up

Gość hjkijmnnn
chyba nie dasz rady chociaz ja juz nie zwracam uwagi na polakow ale i tak wszedzie ich pełno i odrazu widac ze polak jak mierzy wzrokiem z gory na dol.!!!

Gość ropuchalucha
ja tez nie bede zwracac uwagi, swoich mam w PL i bede smsować i dzownic...

Gość Adre13
Ja też staram się unikać. Mam kilku przyjaciół z PL, których znałam już wcześniej i im ufam. Ale nowych nie chcę poznawać. Prawie wszystkich jakich spotkałam wolałabym unikać. Bufony, cwaniaki tzw. machomeni, jak by mieli czym imponować - łyse pały. luźny dres i luzackie ruchy. Ciężko uwierzyć że tę wiochę przywieźli z Polski. Uczę się j. ang i staram się rozmawiać tylko po ang. W ramach ćwiczeń nawet z polakami romawiamy po angielsku. Chcę jak najszybciej poznać język. Uważam też, że to ogromna strata nie próbować poznawać ludzi innych nacji. Polaków się zna od dziecka. Szkoda tracić okazji do poznania kultury i zwyczajów reszty świata. Po co kisić się w starym? Nie rozumiem też, czemu lidzie nie chcą uczyć się jezyka i szukać lepszej pracy tylko kiszą się latami w fabrykach. Rozumiem rok-trzy, ale potem lepiej zrobić jakąś szkołę i próbować w zawodzie w jakim zawsze się chciało.