Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bknbg

sie nie starzec..jest to mozliwe

Polecane posty

Gość i co czytałysciee
nmkhnh

ja pierdziele... super wygląda ! Jedynie na ostatnim zdjęciu dałabym jej może ze 30-32 lata. A na pozostałych wyglada na 20 -25 lat ! No chyba że te 5 godzinne zabiegi to codziennie ręczne wypełnianie bruzd i zmarszczek i nałożenie jakichś wygładzaczy, itp.

Gość no to bank
mam 33 lata, obcy ludzie dają mi maksymalnie 22-23 lata, a nie uskuteczniam 5 godzinnej pielęgnacji twarzy połączonej z makijażem :D W ogole nie mam zmarszczek, bo od zawsze unikam słońca, od zawsze też nie jem mięsa, a dużo warzyw i owoców, staram się wysypiać, nie stresować i dużo pić - wody i zielonej herbaty. Do tego lekka, dobrze przystrzyżona fryzura, dobre ciuchy w stylu miejskiej elegancji i jest świetnie. Acha, nie rodziłam jeszcze, to i figurę mam dziewczęcą. Czuję się też psychicznie młodo (daleko mi do skwaszonej kwoki - cierpiętnicy za starej na wszystko już od 18 tki ;)), jestem wesołą osobą i towarzyską. Jest bosko. Ciekawa jestem jak to będzie po 40tce.

teraz kobiety w granicach 30-tki wygladają dobrze, dbają o siebie, ja też w wieku 33 czuję się wyśmienicie i nie mam zmarszczek. Ale kobieta 43 letnia to już inna historia... Moja kolezanka do 40 zawsze wyglądała przynajmniej na 10 lat młodszą. Teraz ma 41 i widać że ma 40.

Gość dokładnie sie zgadzam
po 30 tce nie sztuka wygladac młodo własciwie co 3 lasce mozna dac mniej ale po 40 ! albo 50 tce!