Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo sie martwie

wlosy lonowe u 6 miesiecznej dziewczynki

Polecane posty

Gość bardzo sie martwie

bardzo prosze poradzcie mi,dzis przebierajac pieluszke corci zauwaylam ze na pitusi ma cieniutki jasniutkie owlosienie,nie wiem czy to normalne, czy raczejnie powinno tam byc jakichkolwiek wloskow, prosze powiedzcie czy to cos niepokojacego,przkopalam caly internet ale tam tylko pisza o czarnym grubym owlosieniu i problemem z przysadka mozgowa i tarczyca,okropnie sie martwie w pn pojade do pediatry al do tego czasu chcialabym sie dowiedziec czegos wiecej

Gość Ale taki meszek jest w zupełno
ści normalny.Malutkie,cieniutkie i jasne włoski to norma.

Gość ja gniję w łózku;P
przeciez noworodki maja taki ledwo widoczny meszek. potem w wieku 11-12 lat on ciemnieje i sie zaczyna.

Gość tez mama
?pitusi?

Gość fasolinkkka
" pitusia" :O To juz nie ma innych okreslen na te czesc ciala?

Gość bardzo sie martwie
tez mama okeslenie jak kazde inne wazne ze kazdy wie o co mi chodzi,dziekkuje uspokoilyscie mnie do tej pory nie mial tam zadnych wloskow i sie troche przestraszylam czy wszystko w porzadku z hormonami,bede sie przygladac czy aby owlosienie sie nie powiekszylo

Gość sad melody
Masakra... jesteś matką, a używasz słownictwa jak jakiś niedorozwój, pitusia buhahaha.

Gość bardzo sie martwie
skad ja iwedzielam ze zaraz zleca sie zmije ktore przyczepia sie jednego slowa,to napiszcie jak byscie napislay aby nikogo nie urazic? te forum jest tragedia na 100 kobiet jakies 20 udzieli odpowiedzi na pytanie a cala reszta szuka czego by sie tu przyczepic,zamykam temat

Gość ksennaaa
a co miala powiedziec, na pochwie???

bożeeee, czy tu nie można nic napisać w postach nie krytykując kogos w postach!!!!?? jak macie krytykować to nie wypowiadajcie się!!! moim zdaniem to zwykły meszek, każde dziecko ma je po urodzeniu. a do 6 tyg po porodzie u niektórych może on jeszcze nie zejść. mój synek jak miał 10 tyg to nadal w niektórych miejscach miał jeszcze ten meszek. potem z czasem wszystko poznikało. także uważam że nie masz sie czego bać.

Gość do ksennaaa
jak ty masz włosy na pochwie to szczerze współczuję :-(