Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekam na jedyna

chce odejsc zpracy z powodu dziewczyn

Polecane posty

Gość czekam na jedyna

którmi dokuczaja sa dla mnie wredne, dokuczaja mi, wysmiewaja mnie a mezczyzni im wturuja i pomagaja ciezko mizrozumiec dlaczego tak sie zachowuja i czemu mi dowalaja :/ macie jakies pomysły?

Gość czekam na jedyna
chłopakiz którymi pracuje sa dla mnie złośliwi i traktuja mnie jak opóznionego w rozwoju a dziewczyny sie nasmiewaja ze mnie i i nasyłaja na mnie chłopaków aby mnie albo szturchneli albo dojebali mi ... ogolnie traktuja mnie tambardzozle i jak jakiegos opóznionego w rozwoju debila :/ zalezy mi na pieniadzach bo mam rodzine na utrzymaniu, szukam innej pracy, chciałem zostac w tej ale widze sie sie poprostu z nimi praktycznie mało badz wogole dogaduje siedze tam bo czuje ze musze i tylko czekam kiedy znowu mi którys dojebie albo jakas wysmieje

Gość czekam na jedyna
czemu oni mnie tak traktuje chciałbym zfrozumiec co ja im tak,iego zrobiłem ze mnie tak ponizaja :/

a gdzie twoja agresja i duma? wyprowadź jednego gościa poza firmę i skop mu dupę , to zaczną się przymilać 💤

Gość jhjasgddaiyifduifew
Powiem szczerze. Jesteś ofiarą losu. Z Toba musi coś być takiego, co sprawia, że ludzie chcą Ci dokuczać. Może jesteś nieśmiała i cały czas masz spuszczona głowę, może masz śmieszny, piskliwy głosik. No bądźmy szczerzy, normalnie wyglądającym i zachowującym się ludziom rzadko się dokucza. Chyba, ze w gimnazjum. Dokucza się ofiarom życiowym albo super-bogaczom z zazdrości. Musisz zmienić swoje zachowanie i zacząc walic prosto z mostu, najlepiej walnąc raz drugi, się odpieprzą, a nie się żalić na forum jak ostatnia ciota.

to do przełożeonego z tym. albo olej to. ja pracowałam w supermarkecie i to był jeden z dwóch powodów dlaczego odeszłam, też mnie stare kuwry upokazały bo sie o swoją supe bały ze wygryze któromś z nich. ale z perspektywy czasu zauwazyłam ze niepotrzebnie sie tym przejmowoałam. olej to i tyle

Gość czekam na jedyna
"Może jesteś nieśmiała i cały czas masz spuszczona głowę, może masz śmieszny, piskliwy głosik." do kogo ty to mówisz??? jestem facetem dodatkowoy wysyłaja miciagle jakies aluzje ze albojestem gejem albo ze mam mikroskopijnego siusiaka nasmiewaja sie ze mnie dziewczyny a kolesiom wiecznie przeszkadzam ciagle sie o cos czepiaja przez co wracam do domu i kłuce sie z zona. dla dobra malzenstwa i mojego zwiazku chce odejsc z pracy i znalesc lepsza fajniejsza , tam teraz jestem głwónie po to bykase miec na rachunki

Gość Wrednalola lał
Zacznij wierzyć w siebie i nie daj się, ile masz lat?? To nie przedszkole żeby pozwolac żeby ktoś tobą gardzil i cię wysmiewal . Tak to już jest że jeśli grupa ludzi znajdzie ofiarę to żyć mu nie dadzą , byle by się pośmiać! A ty weź się w garść , nie skarz szefowi bo to tylko zaszkodzi. Zrób coś odważnego, gdzie pracujesz? Jako kto? Przylacz się do innej grupy albo poprostu to olej, nie zwracaj uwagi na zaczepki i tyle

Gość czekam na jedyna
szef juz na samodziendobry sie do mnie o cos czepnołze jestemtaki sraki owaki po cholera ja wgole tam siedze chyba tylko po to by mieli po kim jechac i komudojebac a dziewczyny by miały ubaw

Gość czekam na jedyna
dziewczyny sa wredne perfidne i ordynarnie mnie wysmiewaja i nabijaja sie ze mnie a kolesiesa wiecznie wsciekli az ja wrcam do domu i sie kłuce z zona o nic tak naprawde od samego poczatku jak tam przyszłem do pracy to im przeszkadzałem (żle stanełem, zle odetchnełem, zrobiłem cos - żle,nic nie zrobiłem -żle) mam wrazenie ze tak naprawde wszystko co tam zrobie bedzie zle wiec jestem tam zbedny no chyba ze tylko dotego aby po mnie jechac i traktowac jak opoznionego w rozwoju kolesia przezywaja mnie suchar a jestem mniej wiecj w ich wieku, gej badz nasmiewaja sie z moich innych rzeczy a kobiety są na mnie obrazone i równiez mi dokuczaja

Gość czekam na jedyna
prowokuja zaczepki i chca mi wieczniedojebac,jestem dla nich workiem do cwiczen i popychadłem chce z tamtad odejsc raz na zawsze

Gość czekam na jedyna
próbowałem sie dogadac, probowałem aby było fajnie i miło i wiecie co? stałem sie psem do popychania i kopania a dziewczyny maja ubaw ze złego traktowania mnie

Gość czekam na jedyna
szef im wturuje jestem zdesperowany, potrzebuje pieniedzy aby odnowic mieszkanko i kupic dziecku co potrzebne dlatego znosze cierpliwie kolesi którzy mnie popychaja, wiecznie sie ocos czepiaja i dokuczaj mi oraz wredne dziewczyny które sie nabijaja ze mnie, wysmiewaja i wyzywaja

Gość czekam na jedyna
przez atmosfere w pracy pokłuciłem sie z zona, dwa dni milczymy powiedziałem ze chce rozwodu teraz wiem ze ja chce byc z moja zona a rozwodu to chce i to bardzo z moja praca niestety lubiłem moja prace ze wzgledu na to ze pokrywała sie z moimi zaiteresowaniami musze z nich przez nich zrezygnowac bo z pełnym sukcesem te dziewczyny i kolesie z poracy mi je obrzydzili

Gość reaguj...........
reaguj, reaguj i jeszcze raz reaguj................powedz "o co ci chodzi? jestesmy w przedszkolu, bo ne wydaje mi sie,moze zacznij zachowywac sie jak dorosła osoba", "ne zycze sobie takch tekstów,ile ty masz lat dziecko?", "bardzo rosze sie tak do mnie ne odnosic, ne jestem twoim kumplem zebys sie mógl tak do mnie zwracać,zachowuj sie doroslea nie jak uposledzone dziecko", " aha....śwetne, ulżyło cie? teraz mozemy se zachowywac jak dorosli, czy jeszcze chcesz sie pobawić chwile w dzecko?", " uważaj jak chodzisz,co z toba jest ne tak?" UPOKARZAJ ICH na kazde glupie zachowanie REAGUJ, podkreslaj ze zachowuja sie jak dzieci nedorozwiniete

Gość Ernst83
Problem nie tkwi w kolegach, ale w Tobie niestety. musisz siebie zmienić, nie pracę, bo wszędzie będziesz miał podobne problemy.

Gość czekam na jedyna
" "bardzo rosze sie tak do mnie ne odnosic, ne jestem twoim kumplem zebys sie mógl tak do mnie zwracać,zachowuj sie doroslea nie jak uposledzone dziecko", " aha....śwetne, ulżyło cie? teraz mozemy se zachowywac jak dorosli, czy jeszcze chcesz sie pobawić chwile w dzecko?", " uważaj jak chodzisz,co z toba jest ne tak?" UPOKARZAJ ICH na kazde glupie zachowanie REAGUJ, podkreslaj ze zachowuja sie jak dzieci nedorozwiniete" jarezygnuje z pracy i juz mam dosyc, próbowałem lecz wciaz traktuja mnie jak niedorozwiniete dziecko to oni mnie traktuja tak jak niedorozwiniete dziecko wiec upokarzaja mnie w ten sposób i dobrze o tym wiedza przestałem sie jzu z nimi spierac, schodze z drogi, główny mój cel to kasa, kasa, kasa i moja rodzina niestety jestem zmuszony znoscic ich chamskie docinki i zaczepki i prowokacje, smutno mi w pracy i zle bardzo zle teraz to toby tylko kase mi dali, juz dawno temu przestałem liczyc na to ze sie zaprzyjasnimy i bedzie fajnie leczniestetyod samego poczatku (nie wazne z którym chłopakiem pracowałem) dowalał mi, osmieszał, rozkazywał i traktował jak popychadło a pozniej do siebie dzwonili i do dziewczyn i sie ze mnie nasmiewali co dzis mi zrobili i jak mnie "fajnie" potraktowali

Gość czekam na jedyna
straciłem wiare w siebie straciłem wiare w ludzi

Gość jak reagujesz
ale jak ty reagujesz????Kulisz ramiona ,spuszczasz głowę i pozwalasz im sie tak traktować?Nigdy się nie odszczeknąłeś?Jesli jestes małym,nieśmiałym facecikiem,to pewnie nie potrafisz postawić się facetom,ale dziewczyny chyba możesz ostro zwyzywac i lekko postraszyć(ale każdą osobno i bez świadków). Może chociaż osiągniesz to ,że przy tobie będą trzymały buzie na kłódkę.A jeśli nie,to powiedz jednej z drugą,czy chce porozmawiać o jej wadach i wymieniaj i wyolbrzymiaj ich wszystkie wady przy kazdej okazji.

Gość jak reagujesz
albo jeśli nie potrafisz być chamski i agresywny nawet słownie,to reaguj lekceważeniem i pogardą i wyśmiewaj ich poziom .

Gość czekam na jedyna
juz biegne

Gość Dobra rada xxx
Traktuja cie tak bo sobie na to pozwalasz. Jesli nic nie pomaga to oskarz ich o mobbing. Nikt z tych zartownisiow nie chcialby miec czegos takiego w papierach... Co do rad kogos wczesniej - jesli ktos ma piskliwy glos to nie zmieni go sobie, ale moze zamknac mordy tym co wszystko przeszkadza. Nie rezygnuj z pracy, nie chcesz wyladowac pod mostem ze wzgledu na nich? Oskarz ich o mobbing.

Gość czekam na jedyna
"Może chociaż osiągniesz to ,że przy tobie będą trzymały buzie na kłódkę.A jeśli nie,to powiedz jednej z drugą,czy chce porozmawiać o jej wadach i wymieniaj i wyolbrzymiaj ich wszystkie wady przy kazdej okazji." a dziekuje własnie to stosuja na mnie w pracy, ubl;izaja i wszystko co zrobie wyolbrzymiaja czepiaja sie i wysmiewaja mnie brakuje mi siły jestem zmeczony i chce juz odejsc

Gość czekam na jedyna
"Nie rezygnuj z pracy, nie chcesz wyladowac pod mostem ze wzgledu na nich?" wole juz byc pod mostem chociaz zrobie wszystko aby tego uniknac jestem zdesperowany i juz przychodza mi dziwne mysli aby tylko zdobyc kase jestem gotów nawet pojsc do pracy za połowe mniej gdzie bede pracował sam i wziasc jakas dorywcza aby kupic dziecku jedzenie i zapewnic wszystko czego pragnie

Gość czekam na jedyna
kobiety wytykaja mi wady , mezczyzni sa złosliwi w stosunku do mnie i prowokuja jakies chore akcje a wiecie co jest najlepsze ze wszyscy sa zgodni co do jednego ... całkowity brak zyczliwosci w stosunku do mnie, zadna z tych osób wogole niegdy nie okazał mi zyczliwosci, głownie mi rozkazywali i nakazywali nawet czestujac mnie czyms do jedzenie co zdarzyło mi sie chyba tylko raz usłyszałem "masz! zjedz"

Gość Dobra rada xxx
Pierdolisz chlopie. Nie rezygnuj ze standardu zycia ze wzgledu na jakichs debili. Bedziesz mial gorzej, bo chamy ci dokuczaja? Oskarz ich o mobbing, masz dowody. Czemu sie nie bronisz?

Gość Dobra rada xxx
Generalnie zachowuja sie jak dzieci w postawowce, gdzie ty pracujesz?

Gość Dobra rada xxx
To ty tez zacznij wytykac im wady.....

Gość czekam na jedyna
tak własnie zrobiłem :/ z tym ze nie w pracy a w domu w czasie klutni z zona :O oboje przecholowalismy i jak zostanew pracy i bede dalej wysłuchiwał i byl w tej atmosferze to rozejde sie z zona